Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Επίσκεψη στο ΙΑΜΥ από την Σίσσυ Παυλοπούλου

  • Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 13:50
  • 1'
Το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του πρ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Την κυρία Παυλοπούλου, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ. Ντίνα Αδαμοπούλου και είχαν εγκάρδια συνάντηση και συνομιλία.
Η Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ. ξενάγησε την υψηλή επισκέπτρια στους χώρους του Μουσείου, αλλά και στην Έκθεση «Οι Εξεγερμένοι» με έργα της συλλογής Σωτήρη Φέλιου που φιλοξενεί το Μουσείο αυτή την περίοδο.
Η έγκριτη νομικός κυρία Παυλοπούλου, γοητεύθηκε από τα έργα της Συλλογής Σωτήρη Φέλιου, με τον οποίο υπήρξαν συμφοιτητές στα έδρανα της Νομικής, αλλά και από το Μουσείο, που επισκέπτεται ξανά μετά από καιρό. Έδειξε ενδιαφέρον για την Υπηρεσία και χάρηκε με το γεγονός ότι στο «υπέροχο Μουσείο», όπως το χαρακτήρισε, φιλοξενούνται σπουδαίες Εκθέσεις.
Στην κυρία Παυλοπούλου, η Ντίνα Αδαμοπούλου πρόσφερε τον καλαίσθητο κατάλογο της Έκθεσης «Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης» που διοργανώνεται στο Ευγενίδειο Ίδρυμα και στην οποία μετέχει το Ι.Α.Μ.Υ. με ικανό αριθμό εκθεμάτων από τις μόνιμες εκθέσεις και το αρχειακό υλικό του, ενώ παράλληλα την ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψή της.