Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

LifeLine Hellas Φιλανθρωπική συναυλία της διασημότερης Jazz ορχήστρας του κόσμου, «Jazz at Lincoln Center»

  • Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 22:01
  • 1'

O Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, και Πρόεδρος της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών Γιάννης Σαχίνης, προσκαλεί στην φθινοπωρινή τους φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη του Γ.Π. Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ"

O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την Visionary Culture διοργανώνει την φιλανθρωπική συναυλία της διασημότερης Jazz ορχήστρας του κόσμου, «Jazz at Lincoln Center», που έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Νέας Υόρκης φέρνοντας μαζί της 6 από τους all-star μουσικούς της και 3 μεγάλες κυρίες της JAZZ - με κορυφαία την σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel - για μία και μόνο μεγάλη συναυλία με τίτλο: "Songs we Love" – Τραγούδια που αγαπάμε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.
H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν». 

Αγορά Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/jazz-at-lincoln-center-presents-songs-we-love/

Θα ακολουθήσει Royal Dinner στο εστιατόριο Dionysos Zonar'για περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο Email:lifelinegr@pkfond.rs   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.  

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 9828002, 694 3902264 Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.

Μόλις ολοκλήρωσε στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών προσθέτοντας έξι θέσεις και τον εξοπλισμό της, την δωρεά επτά θερμοκοιτίδων και οκτώ μόνιτορ έτσι ώστε να μην μετακινούνται τα πρόωρα νεογνά όταν δεν υπάρχει θέση γεγονός πολύ σημαντικό για την ασφάλεια τους. Επίσης, παραδόθηκαν δύο θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν».

afisa20922