Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Θεατρική παράσταση με αφορμή την παγκόσμια μέρα της γυναίκας

  • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 20:33
  • 1'
theatriko gyn 2023

Η Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, Μαίρη Κάτσικα προσκαλεί στην θεατρική παράσταση "Θάλασσα... η Γυναίκα!" η οποία θα λάβει χώρα στην δημοτική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη", το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 20:00.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Φέτος η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στη Χώρα μας επισκιάζεται από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε αυτούς που τραυματίστηκαν.

Οφείλουμε να θυμόμαστε και να Τιμούμε τον αγώνα του γυναικείου κινήματος για ισότητα , αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Η διασφάλιση της ισότητας των φύλων, η εξάλειψη των στερεοτύπων και της έμφυλης βίας, πρέπει να είναι συνεχής και αδιάλειπτη .

Η επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ύδρας θέλοντας να τιμήσει την ημέρα μνήμης των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών, σας προσκαλεί στη Θεατρική παράσταση σκηνοθεσίας Άκη Σιδέρη, «Θάλασσα ….Η Γυναίκα».
Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 20:00, στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Στην παράσταση αυτή, θα παρουσιαστούν σε μορφή αναλογίου ιστορίες ναυτικών ειπωμένες από γυναίκες υμνώντας τις Γυναίκες, την Οικογένεια και την Αγάπη."