Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση «Θάλασσα …Η Γυναίκα» - Επαναλαμβάνεται την Τετάρτη 15 Μαρτίου

  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 18:04
  • 1'
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/3/2023 η θεατρική παράσταση «Θάλασσα …Η Γυναίκα» που διοργάνωσε η επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ύδρας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας.
Η παράσταση αυτή σε μορφή αναλογίου παρουσίασε στη σκηνή ιστορίες γυναικών που είχαν συνδέσει τη ζωή τους με άντρες ναυτικούς. Ανέδειξαν τον ρόλο τους ως μανάδες, σύζυγοι, κόρες και κυρίως τον δύσκολο ρόλο του διπλού γονέα, περιμένοντας καρτερικά την επιστροφή τους.
Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της επιτροπής ισότητας των φύλων του Δήμου Ύδρας Μαίρη Κάτσικα δήλωσε:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και θαυμάσατε την ερμηνεία όλων των συντελεστών αυτής της παράστασης.
Να ευχαριστήσω και πάλι τον Άκη Σιδέρη για όλη την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του Νησιού μας και για την πάντα καλή του διάθεση σε ό,τι και αν του ζητηθεί.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα παιδιά που πλαισίωσαν την παράσταση και υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη μας χάρισαν αυτό το άριστο αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα τους: Βάσω Ρούση, Ελένη Πιλούρη, Κλέλια Σαράντη Μαρία Βούλγαρη , Δημήτρη Τσαγκάρη, Κώστα Αργίτη, Αφροδίτη Παύλου σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Ευχαριστίες οφείλω στον Γιάννη Βούλγαρη για την χορηγία του στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη, στην Αριστέα Μπάλλα αλλά και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της παράστασης.
Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στην Αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στις 20:00 όπου θα επαναληφθεί η παράσταση ικανοποιώντας έτσι το αίτημα πολλών συμπολιτών μας καθώς δεν κατάφεραν λόγω της κάλυψης των θέσεων να την παρακολουθήσουν."