Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

"Ανδρών Μόχθος" η νέα έκθεση των Εργαστηρίων Τέχνης και Λόγου της ΚΕΔΥ

  • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 12:10
  • 1'
Αφιερωμένη στους άνδρες επαγγελματίες του παρελθόντος είναι η έκθεση που οργανώνει το εικαστικό τμήμα των Εργαστηρίων Τέχνης και Λόγου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας.
Η έκθεση της φετινής χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, φέρει τον τίτλο "Ανδρών Μόχθος" και αναφέρεται στους άνδρες και στα επαγγέλματα που έκαναν τα τελευταία 100 χρόνια στην Ύδρα.
Υπεύθυνη είναι η Ανναλίνα Φωτοπούλου.
Η ΚΕΔΥ κάνει κάλεσμα σε όλους, αφού στην έκθεση θα λάβουν μέρος την πρώτη εβδομάδα τα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου και τη δεύτερη βδομάδα, όλοι οι πολίτες ή φίλοι της Ύδρας.
Για την έκθεση η ΚΕΔΥ αναφέρει: "Βασιζόμενοι στα προσωπικά οικογενειακά αρχεία ή σε άλλα που μπορούμε να δανειστούμε, δημιουργούμε έργα αφιερωμένα σε επαγγέλματα του παρελθόντος. Βρίσκουμε φωτογραφίες του παρελθόντος από άνδρες πάνω στην ώρα της εργασίας τους, θέλοντας να παρουσιάσουμε πώς το παρελθόν έρχεται στο παρόν, πώς υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαφορές με το σήμερα που αλλάζει ραγδαία αλλά στη βάση του παραμένει ίδιο και τη μαγική συνέχεια του "μόχθου" μέσα στο χρόνο, μεταφέροντας την εικόνα και την αίσθηση άλλων εποχών. Δηλώστε συμμετοχή και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2298053365. 6945765558. email. kedydras@gmail.com"
φωτογραφία αρχείου ΚΕΔΥ