Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο 28ης Οκτωβρίου Δήμου Ύδρας

  • Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 20:40
  • 1'

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2012, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
Ευχαριστώ θερμά την Ιερά Μητρόπολη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ακίνδυνο Δαρδανό και τον κλήρο της Ύδρας, για την συμμετοχή και συνεργασία τους.
Ευχαριστώ την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Λουκία Λούλου, για την διοργάνωση και μέριμνα των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό του Δήμου, για την παρουσία και βοήθειά τους.
Ευχαριστώ όλες τις Στρατιωτικές Αρχές του νησιού μας, οι οποίες με την παρουσία και συμμετοχή τους δίνουν κάθε χρόνο την αίγλη που αρμόζει στις επετειακές εκδηλώσεις μας.
Ευχαριστώ όλους τους Διευθυντές των Σχολείων, το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς επίσης και το προσωπικό της Α.Ε.Ν για την συνεργασία και την συμμετοχή τους.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Δαρδανό, ο οποίος με την πολύ περιεκτική ομιλία του, μετέφερε άριστα στο ακροατήριο τα μηνύματα και τις μνήμες της μεγάλης μας Εθνικής Επετείου.
Ευχαριστώ την χορωδία του Γυμνασίου – Λυκείου Ύδρας, η οποία πραγματικά μας συγκίνησε με το επίκαιρο και γεμάτο ευαισθησία τραγούδι.
Ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Πράπα, ο οποίος πρόθυμα και με μεγάλη επιτυχία, μας βοήθησε ως τελετάρχης στις εκδηλώσεις μας.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους μαθητές των σχολείων και τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού για την πολύ ωραία παρέλαση, με την οποία απέδωσαν την δέουσα τιμή και λαμπρότητα στην Εθνική Επέτειο.
Ευχαριστώ όλους του Υδραίους, Υδραίες και φίλους της Ύδρας, για την παρουσία τους στα εγκαίνια της νέας και σύγχρονης αίθουσας Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ θερμά την κ. Ιζαμπέλλα Αρβανίτη, για τη μεγάλη χορηγία της στην διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος αναμφίβολα θα αποτελέσει πρότυπο για πολλούς Δήμους της Χώρας.

Χρόνια Πολλά! Και του χρόνου!

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Δήμαρχος Ύδρας