Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σύμπραξη συνδυασμού Γιάννη Θεολογίτη με τον συνδυασμό του Κώστα Αναστόπουλου στις δημοτικές εκλογές

  • Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 16:17
  • 1'

Μετά την προσπάθεια κατάρτισης ενιαίου ψηφοδελτίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Λαγουδέρα της Ύδρας" Γιάννης Θεολογίτης πρόκειται να προβεί σε συνεργασία με τον συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα" του Κώστα Αναστόπουλου. Ο κ. Θεολογίτης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του συντάσσονται στο ενιαίο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Αναστόπουλου.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “Η Λαγουδέρα της Ύδρας”
Η εκλογική επιτροπή αγώνα του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΔΡΑΙΩΝ ( Δ.Υ.Σ.Υ), “ Η Λαγουδέρα της Ύδρας” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Υδραίων Γιάννη Θεολ. Θεολογίτη, μετά από δημοκρατικές διαδικασίες και επίπονες προσπάθειες για κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου με τους νέους υποψηφίους και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της ποσόστωσης των γυναικών στο επιδιωκόμενο ψηφοδέλτιο, υποχρεώνεται να προβεί στην παρούσα συνεργασία:

Οι στόχοι μας δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν γιατί το “κατεστημένο” στο νησί μας, δεν επιθυμεί να προχωρούν νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι με εμπειρίες, φιλοδοξίες και οράματα, για μια Ύδρα χωρίς έχθρες και αντεκδικήσεις.

Η ομόφωνη απόφασή μας είναι να προβούμε σε συνεργασία με τον κύριο Αναστόπουλο Κώστα, ως επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας, που πιστεύουμε πως είναι πιο κοντά στις θέσεις και στα οράματα του συνδυασμού μας με κοινούς υποψηφίους της διπλανής πόρτας στο νησί μας.
Ως συνεργαζόμενος στο ανωτέρω ψηφοδέλτιο ο κ. Θεολογίτης Γιάννης θα διεκδικήσει “τυπικά” την εκλογή του με τον απαραίτητο ΣΤΑΥΡΟ, ως απλός στρατιώτης χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες , στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Ύδρας, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού του, που συντάσσονται στο ενιαίο ψηφοδέλτιο του έμπειρου κ. Κώστα Αναστόπουλου, «Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα».

Όχι άλλα χαμένα χρόνια στην στασιμότητα του νησιού μας, όχι άλλες μακέτες, όχι άλλα έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού, όχι άλλα ψέματα, όχι σε μια Ύδρα μόνον για τους λίγους, όχι στους λύκους που ντύθηκαν πρόβατα και σταμάτησαν την πρόοδο και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, ζώντας αλλού.

Ναι στο δικαίωμα δουλειάς των νέων μας στην Ύδρα, γιατί ευκαιρίες υπάρχουν.

Ναι στο δικαίωμα ίσων ευκαιριών των νομίμων οικονομικών μεταναστών στο νησί χωρίς διακρίσεις. Ναι στη διαφύλαξη της αρχιτεκτονικής και του περιβάλλοντος.

Ναι στην ποιότητα ζωής στο νησί, με αντισταθμιστικά οφέλη προς όλους τους ιδιοκτήτες Υδραίικης γης, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες σε όλους, όσους βρίσκονται κοντά μας αυτήν την δύσκολη ώρα για την Ύδρα.

Γιάννης Θεολ. Θεολογίτης που ξέρει, μπορεί και θέλει τον σταυρό σας.