Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ευχαριστήριο του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Ύδρας, Αλέξη Βερούκα

  • Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 23:32
  • 1'

Ευχαριστήριο εξέδωσε ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του επανεκλεγέντα Δημάρχου, Γιώργου Κουκουδάκη "Για την Ύδρα", Αλέξης Βερούκας.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο:

Τώρα που σίγησαν οι σάλπιγγες και η ζωή τραβάει την ανηφόρα της χωρίς σημαίες ευκαιρίας στο νησί, θέλω να σας πω ένα Μπράβο!
Που γυρίσατε την πλάτη στον ζέοντα λαϊκισμό, που άπλωσαν στην αγορά οι καλοθελητές και συνταχθήκατε με τον νέο που αφιέρωσε τις γνώσεις του και την ενέργειά του με μεγάλη πίστη στον τόπο του αυτά τα χρόνια. Στον Γιώργο Κουκουδάκη.
Η δεύτερη τετραετία για την ολοκλήρωση του δικού του προγράμματος, ήταν το δικαίωμά του.
Η πλατειά αυτοδυναμία που του προσφέρατε, η δίκαια ανταμοιβή του.
Μπράβο και για την μαζική επιδοκιμασία των συνεργατών του που στάθηκαν άοκνοι στρατιώτες στις ανάγκες και τα προβλήματά σας αυτά τα τελευταία χρόνια.
Ίσως για κάποιους βετεράνους το εκλογικό σύστημα έδειξε την σκληρότητά του, αποκλείοντάς τους για λίγες ψήφους. 
Η καρδιά και η σκέψη μας όμως τους ανήκει και είμαι σίγουρος ότι ο δήμαρχος μόνιμα θα αξιοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Δίπλα του θα είναι πάλι.
Στο τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και να σας πω ότι θα συνεχίσω με ενισχυμένη από εσάς όρεξη να κάνω ότι περνάει απ το χέρι μου, για να κρατάμε την εικόνα της Ύδρας ψηλά κι ακόμη ψηλότερα όπως της αξίζει.