Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Κ. Αναστόπουλου στον Πειραιά

  • Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 22:53
  • 1'

Tην Κυριακή 19 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με συμμετοχή πλήθους κόσμου, η προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Ύδρας, Κώστα Αναστόπουλου.

Ο κ. Αναστόπουλος μίλησε στο Cafe Wine Bar Apalloosa στον Πειραιά στην κατάμεστη αίθουσα και τον ευρύτερο εξωτερικό χώρο απευθυνόμενος στους Υδραίους που ζουν στον Πειραιά και την Αθήνα.

Στην εκτεταμένη ομιλία του, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμά του, εστιάζοντας συγκεκριμένα σε κάθε ζήτημα για την υγεία, την κοινωνία, την παιδεία, την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, το Σαν Τζόρτζι, τις μελλοντικές δράσεις και τους στόχους. Τόνισε ακόμα ό,τι ψηφίζοντας τον συνδυασμό του, η Ύδρα δεν γυρίζει πίσω αλλά ανοίγεται σε Νέους Ορίζοντες. Παρουσίασε δε, τα μέλη του τον συνδυασμού του.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα σε όλες και όλους βασισμένος στη σχέση εμπιστοσύνης που όπως σημείωσε ο ίδιος, σφυρηλατήθηκε όλα τα χρόνια. Μίλησε για αναβάθμιση του νησιού και όχι κατήφορο ενώ δήλωσε ότι θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα. Κλείνοντας ο κ. Αναστόπουλος ανέφερε ότι η Ύδρα θα πρέπει να ξαναγίνει ένα νησί χαρούμενο, φιλικό, σεβαστό, καθαρό και ασφαλές.