Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Απάντηση του συνδυασμού "ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ" στην ανακοίνωση του συνδυασμού "Για την Ύδρα"

  • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 09:53
  • 2'
Ο δημοτικός Συνδυασμός "ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ" με επικεφαλής τον Μανώλη Καραμήτσο εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση σχετικά με την ανακοίνωση του συνδυασμού "Για την Ύδρα":


Nero0923"Πάγια «πολιτικάντικη» τακτική, όταν δεν υπάρχει τεκμηριωμένη και σοβαρή απάντηση, δηλαδή, να μπερδεύουν μαζί με το φλέγον πρόβλημα που αφορά την κακή ποιότητα νερού στην περιοχή της Μπουαγιάς, που ταλαιπωρεί ως γνωστόν αφάνταστα τους κατοίκους, με άλλα θέματα, με σκοπό την προσπάθεια της υποβάθμισης του σοβαρού προβλήματος, αλλά και να αποπροσανατολίσουν τους συντοπίτες μας και ιδιοκτήτες των κατοικιών, προσθέτοντας σοβαρές ανακρίβειες, μέχρι και μετάθεση ευθυνών, όπως διαβάσαμε στο πρόσφατο δελτίο τύπου του συνδυασμού του κυρίου Κουκουδάκη.
Σε απάντηση λοιπόν όσων διαβάσαμε και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ότι, το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης ΑΜΙΑΝΤΟΥ, που βρήκατε Κύριοι σαν δικαιολογία για να καλύψετε την αδυναμία σας, που επικαλείστε ότι δημιουργεί το πρόβλημα στην Μπουαγιά, ΔΕΝ είναι από σωλήνα ΑΜΙΑΝΤΟΥ όπως γράφετε, αλλά από σωλήνα ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ κατασκευής, στο 100% της διαδρομής στην περιοχή της Μπουαγιάς !!!!
Ακόμα και το μικρό τμήμα που αντικαταστάθηκε ήταν ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ σωλήνα και όχι ΑΜΙΑΝΤΟΥ. Είναι βέβαια λογικό να μην το γνωρίζετε αφού και αυτό το μικρό έργο το αφήσατε στην τύχη του, όπως ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ και το έργο: "Αντικατάσταση σωληνών αμιάντου κεντρικού δικτύου" με τα γνωστά τραγικά σε όλους μας αποτελέσματα, και αυτό γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΠΟΠΤΕΊΑ από την Δημοτική αρχή!!!!
Μας γράφετε, «Είμαστε η μόνη δημοτική αρχή που ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα»
Σταματήστε να προσβάλλετε τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές και να μεταφέρετε τις δικές σας ευθύνες στους προηγούμενους..,. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται τα τελευταία 3 χρόνια ότι το νερό είναι εντελώς ακατάλληλο με αφορμή την «ΣΚΟΥΡΙΑ» , εκτός αν πράγματι το πρόβλημα το «κληρονομήσατε»..
Άρα 9 ολόκληρα χρόνια ΔΕΝ έφτασαν στην δημοτική αρχή Κουκουδάκη να δώσει λύση στην τραγωδία της Μπουαγιάς. Πέρασαν συνεπώς 9 ολόκληρα χρόνια ανικανότητας, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων!
Διαβάζουμε ότι, «Πέραν αυτών, έχουμε προβεί επανειλημμένα σε καθαρισμό των δεξαμενών»
Σταματήστε να παρουσιάζετε σαν έργα σας τα αυτονόητα, και τις υποχρεώσεις σας κύριε Κουκουδάκη!!!
Είναι ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ο ετήσιος καθαρισμός των δεξαμενών για την τήρηση των κανόνων υγιεινής με σκοπό την μέγιστη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων του νησιού μας!!!!
Επίσης διαβάζουμε στο δελτίο τύπου σας, «Συγκεκριμένα η δημοτική μας αρχή έχει ολοκληρώσει έργα, προϋπολογισμού 69.650€, για την αντικατάσταση και υπογειοποίηση των σωληνώσεων από την αφαλάτωση μέχρι τον κάβο του Μιαούλη»
Παραλείψατε να μας πείτε ότι το έργο αυτό έγινε επειδή όλο το Μανδρακι δεν είχε ‘’ σταγόνα νερό ‘’ .!! Ζήσαμε πράγματι επί Δημαρχίας Κουκουδάκη την πρωτόγνωρη και τραγική κατάσταση την καλοκαιρινή περίοδο να μεταφέρει ο Δήμος νερό στους καταναλωτές με μικρές δεξαμενές!!!
Επίσης ξεχάσατε να επισημάνετε ότι σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα,
« ασπροπρόσωπο» σας έβγαλε για μία ακόμη φορά, ο σημερινός επικεφαλής του Συνδυασμού « Μέλλον της Ύδρας», ο Μανώλης Καραμήτσος!
Ο σημερινός Υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καραμήτσος και τα μέλη του συνδυασμού « Μέλλον της Ύδρας» που είναι συντοπίτες σας και τους αποκαλείτε με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό « καιροσκόπους» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Σταματάμε εδώ και ασχολούμαστε αθόρυβα με το αύριο... Θα ενημερώνουμε και θα είμαστε δίπλα στους συντοπίτες μας μόνο με αλήθειες, με αποδείξεις και κυρίως με σοβαρό Πρόγραμμα !"