Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Στις 20-22 Σεπτεμβρίου τo 19ο Διεθνές Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της Ύδρας

  • Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 10:16
  • 1'

Το διάστημα 20-22 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το 19ο Διεθνές Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της Ύδρας και θα είναι απολύτως επιτυχημένο όπως και τα προηγούμενα χρόνια χάρη στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος που σηκώνουν και το κύριο βάρος της διοργάνωσης!

Το Next Deal επισημαίνει ότι το συνέδριο της Ύδρας θα συμπληρώσει του χρόνου 20 συναπτά έτη παρουσίας στην ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά. Μπαίνει πλέον σε μια πιο ώριμη φάση αφού έχει περάσει την εφηβεία και έχει ενηλικιωθεί.
Εισέρχεται στην εποχή της ωριμότητας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για μία επανεξέταση της όλης πορείας του, της επαναχάραξης της μορφής και του περιεχομένου.
Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αλλαγή στον τόπο διοργάνωσης. Άλλωστε το παράδειγμα είναι ζωντανό δίπλα μας είτε λέγεται Μόντε Κάρλο είτε Baden Baden. Η Ύδρα πρέπει να παραμείνει η έδρα του Συνεδρίου.
Με την επιμονή δημιουργούνται οι παραδόσεις!
Όμως το όλο «προϊόν» μπορεί να εμπλουτισθεί και κυρίως να ενδυναμωθεί ως προς το περιεχόμενό του! Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και ο πρόεδρός του κ. Δημήτρης Μαζαράκης κάτι θα σχεδιάσουν προς αυτή την κατεύθυνση!

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας.