Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Χρήστος Ζαμπούνης: «Με τα χρήματα από μια φωτογραφία με τη Νταϊάνα στην Ύδρα έκανα τον εκδοτικό οίκο»

  • Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 12:45
  • 1'

Ο Χρήστος Ζαμπούνης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και αποκάλυψε πως από την πώληση μιας φωτογραφία που έβγαλε ένας φωτογράφος του με την Νταϊάνα στην Ύδρα κατάφερε να δημιουργήσει το εκδοτικό του οίκο.

“Είχα την τύχη, όταν ήμουν στην Ύδρα, να με ειδοποιήσει ο φωτογράφος του νησιού που έβγαζε τους ανθρώπους που έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια, ότι είναι η Νταϊάνα στο λιμάνι. Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ελικόπτερο… Όταν έφτασα είχε φύγει η Νταϊάνα, αλλά αυτός την είχε φωτογραφίσει. Με αυτή τη φωτογραφία που έγινε εξώφυλλο στη Sun, στην Daily Mail... με τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις, μπόρεσα και έκανα τον εκδοτικό οίκο”, είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Σημείωση ΦτΥ: Θυμόμαστε όλοι στην Ύδρα τον Φωτογράφο Θωμά Καρανδινό, που συνήθιζε να βγάζει φωτογραφίες στους ξένους όταν έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια και με ρυθμό ταχύτατο να τις τυπώνει και να τις τοποθετεί σε ταμπλό ώστε λίγο πριν φύγουν εκείνοι από την Ύδρα, να έχουν τη δυνατότητα να τις δουν. Κάποιοι τις αγόραζαν, κάποιοι όχι. Εκείνος πάντως ήταν πάντα ευγενικός και αφοσιωμένος σε μια όμορφη και πρακτική ιδέα, που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της. 

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Πολυμέσα