Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ για ακόμα μία χρονιά στηρίζει τους νέους της Ύδρας

  • Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 12:56
  • 2'

Αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά την αγάπη και το δέσιμο με το νησί της Ύδρας, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γίνεται αρωγός στα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων του τόπου και στέκεται στο πλευρό τους, στηρίζοντας και προσφέροντας χρηματικά βραβεία και υποτροφίες σε αποφοίτους του Γενικού Λυκείου του νησιού.

Συγκεκριμένα, χορηγεί τρία χρηματικά βραβεία σε μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου της Ύδρας, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πιο αναλυτικά:

Το πρώτο χρηματικό βραβείο ανέρχεται στο ποσό των 5.000,00 ευρώ.

Το δεύτερο χρηματικό βραβείο ανέρχεται στο ποσό των 4.000,00 ευρώ.

Το τρίτο χρηματικό βραβείο ανέρχεται στο ποσό των 3.000,00 ευρώ.

Επιπλέον, χορηγούνται δύο υποτροφίες, ύψους 4.000,00 ευρώ η καθεμία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, που έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας και από Ελληνικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα και έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ελληνικό ή ξένο Πανεπιστήμιο. Η επιλογή θα γίνει με βάση το βαθμό εισαγωγής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και το βαθμό του Πτυχίου τους.

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες των πτυχιούχων αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ύδρας θα γίνονται δεκτές από τις 08.05.2020 έως τις 03.08.2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία επιλογής των μεταπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν τις υποτροφίες θα βρείτε στον ιστότοπο της Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: https://papadopoulou.gr/news/υποτροφίες-2020

Τα βραβεία θα δοθούν στους αποφοίτους το ερχόμενο φθινόπωρο σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί προσαρμοσμένη στις συνθήκες και στα μέτρα προστασίας που θα υπάρχουν την συγκεκριμένη περίοδο λόγω του κορωνοϊού.logoGRsloganwhiteΣχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 98 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers και Nutries. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus. Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 52 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες  που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να  επισκεφτείτε το: https://papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility