Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στο πλευρό των νέων της Ύδρας

  • Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 13:40
  • 1'

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. συνεπής στη δέσμευσή της να στηρίζει τους νέους της Ύδρας, προσφέρει χρηματικά βραβεία και υποτροφίες σε μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους.

Ειδικότερα, θα χορηγηθούν τρία χρηματικά βραβεία σε μαθητές της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου της Ύδρας, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία κατά τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων του τρέχοντος έτους 2022-2023.

Στους τρεις νικητές θα χορηγηθούν, με βάση την βαθμολογία τους, τα τρία παρακάτω χρηματικά βραβεία:

Το πρώτο χρηματικό βραβείο που ανέρχεται στο ποσό των 5.000,00 ευρώ.

Το δεύτερο χρηματικό βραβείο που ανέρχεται στο ποσό των 4.000,00 ευρώ.

Το τρίτο χρηματικό βραβείο που ανέρχεται στο ποσό των 3.000,00 ευρώ.

Οι υποτροφίες, ωστόσο, δεν περιορίζονται μόνο σε απόφοιτους της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου.

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. προκηρύσσει δύο επιπλέον υποτροφίες ύψους 4.000 ευρώ έκαστη, οι οποίες θα δοθούν σε μεταπτυχιακούς φοιτητές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μεταπτυχιακοί φοιτητές που έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας και από κάποιο Ελληνικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα και έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ελληνικό ή ξένο Πανεπιστήμιο. Πιο συγκεκριμένα, κριτήρια επιλογής αποτελούν τόσο ο βαθμός εισαγωγής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις όσο και ο βαθμός του Πτυχίου των συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο υποψηφίων στον υψηλότερο βαθμό, οι υποτροφίες θα δοθούν και στους δύο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας περισσοτέρων στον υψηλότερο βαθμό θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση, ώστε να αναδειχθούν δύο.

Το διάστημα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις υποτροφίες των πτυχιούχων αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ύδρας ξεκινάει από 02/05/2023 έως την 20/07/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία επιλογής των μεταπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν τις υποτροφίες, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://papadopoulou.gr/new/i-e-i-papadopoulos-stirizei-me-upotrofies-tous-neous-tis-udras/

Η παράδοση των βραβείων είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο φθινόπωρο, ωστόσο η φετινή τελετή βράβευσης δεν θα διεξαχθεί λόγω κορονοϊού.