Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Δύο εστιατόρια της Ύδρας παίρνουν καλή κριτική για πιάτα τους από τον γευσιγνώστη Πάνο Δεληγιάννη

  • Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 18:02
  • 1'

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι δυο εστιατόρια της Ύδρας δέχτηκαν κριτική για τα πιάτα τους από τον γευσιγνώστη Πάνο Δεληγιάννη.

Ο γευσιγνώστης που έχει στις "αποσκευές" του πλoύσια εμπειρία, βρέθηκε στην Ύδρα φιλοξενούμενος ως καλός φίλος της Οικογένειας Κλαδάκη, στο ξενοδοχείο "Ορλώφ", το οποίο ακόμα δεν έχει ανοίξει για τους επισκέπτες.

Δοκίμασε καλό φαγητό στα εστιατόρια "Omilos" και  "η Ωραία Ύδρα" και όπως ήταν φυσικό σχολίασε στην ιστοσελίδα του fnl-guide.com τα πιάτα, κάνοντας επισημάνσεις για τα μενού των εστιατορίων, αναφερόμενος στους εκπληκτικούς κολοκυθοκεφτέδες και την αρωματική μελιτζανοσαλάτα της "Ωραίας Ύδρας" και την υπέροχη μακαρονάδα aglio e olio με όστρακα από τον "Omilo". Μίλησε ακόμα για το Bajazzo, του Γερμανού σεφ Κλάους Φόγιερμπαχ, το παρελθόν και την πορεία του, το οποίο ήταν ένα εστιατόριο της Ύδρας στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Ο κ. Δεληγιάννης προσδιόρισε την αναγκαιότητα να αναδειχθεί η Ύδρα με το αριστοκρατικό της παρελθόν και σε έναν γαστρονομικό προορισμό, εξελίσσοντας τα πιάτα της σε απολαυστικές εμπειρίες, που προκαλούν αναμνήσεις και σε προσκαλούν να τα ξαναγευτείς σύντομα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡ στο ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ