Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Lifeline Hellas - Φιλανθρωπικό Γεύμα αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας

  • Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 09:19
  • 1'

O Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, και Πρόεδρος της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών Γιάννης Σαχίνης προσκαλεί στο Φιλανθρωπικό Γεύμα αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας με τίτλο "Γυναίκα Μητέρα Εργαζόμενη" που διοργανώνετα το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 στη 13:00 στον υπέροχο χώρο Anassa City Events(Λεωφ. Κανελλοπούλου 4, Αθήνα 115 27) 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης.  

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και την ομιλία της η καθηγήτρια Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Βιοπαθολόγος – Υγιειονολόγος.

Επίσης, θα τιμηθούν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κυρία Σοφία Εφραίμογλου, η καθηγήτρια Δρ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου - Δημοπούλου και η κυρία Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την κυρία Βίκυ Καγιά.

Το μουσικό πρόγραμμα θα προσφέρει η κυρία Πέννυ Μπαλταζή.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».  Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.  

Πρόσφατα ολοκλήρωσε στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών δημιουργώντας έξι θέσεις νοσηλείας. Επίσης, προσφέρθηκαν στην νέα πτέρυγα και στο Νεογνολογικό Τμήμα επτά θερμοκοιτίδες και οκτώ μόνιτορ. Ακόμη, παραδόθηκαν τέσσερις θερμοκοιτίδες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Η δωρεά συμμετοχής είναι 150 ευρώ.  

anassa0523