Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Χρυσό μετάλλιο για το ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΡΟΖΕ Μπουτάρη

  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 19:33
  • 1'

Η εταιρία ΜΠΟΥΤΑΡΗ λανσάρει το ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΡΟΖΕ,Το καλύτερο ΡΟΖΕ, σύμφωνα με το διεθνή διαγωνισμό οίνου Θεσσαλονίκης

 

Την εποχή που τα ροζέ κρασιά έχουν την τιμητική τους, η εταιρία Μπουτάρη έρχεται να προσφέρει στο κοινό ένα καινούριο ροζέ που ξεκίνησε να γράφει τη δική του μεγάλη ιστορία έχοντας ως αφετηρία ένα σημαντικό Χρυσό Μετάλλιο. Πρόκειται για το Σημείο Στίξης Ροζέ, το κρασί που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα ροζέ blends του Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης 2012 και απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο.

 Πρόκειται για ένα ροζέ, άψογο χαρμάνι της γνωστής ξενικής ποικιλίας Syrah με την ελληνική Ροδίτη, που χαρακτηρίζεται από υψηλή οξύτητα και γλυκό, φρουτώδες άρωμα που σε συνδυασμό με το μοναδικό, ξεχωριστό του χρώμα, αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και κερδίζουν τους λάτρεις των ροζέ κρασιών. Συνδυάζεται ιδανικά με πιάτα ψαριών (ξιφία, τόνο, ψάρια φούρνου), λευκών κρεάτων (κοτόπουλο, γαλοπούλα), πιάτα ζυμαρικών με λευκή ή ροζέ σάλτσα και επιδόρπια γλυκά και φρούτα. Σερβίρεται δροσερό στους 8-12ο C.

Το Σημείο Στίξης Ροζέ, ανήκει στη νέα μοντέρνα σειρά κρασιών Σημείο Στίξης η οποία αποτελείται από το Σημείο Στίξης Λευκό με σήμα το !, το Σημείο Στίξης Ροζέ με σήμα το ; και το Σημείο Στίξης Κόκκινο με σήμα την :
Με την αναπάντεχη γεύση τους και τη διαχρονικά σταθερή ποιότητα της εταιρίας Μπουτάρη αποτελούν τη νέα καθημερινή πρόταση για το σπίτι ή το εστιατόριο, πάντα σε άριστη ισορροπία ποιότητας και τιμής.

 

boutari logo

        ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


H Οινοποιία Μπουτάρη αποτελεί μία από τις ιστορικότερες & μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του κρασιού. Συμπληρώνοντας φέτος 133 χρόνια παρουσίας, έχει θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη του ποιοτικού ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού, έχει συμβάλλει στην αναβίωση και ανάπτυξη γηγενών οινικών ποικιλιών και επενδύει συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες έχοντας πάντα ως γνώμονα την άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας & τιμής. Η δραστηριοποίησή της σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο καθώς και η πληθώρα των διακρίσεων που έχει λάβει έως τώρα την κατατάσσουν στο Hall of Fame της παγκόσμιας κατάταξης των οινοποιείων και την καθιστούν άξια πρέσβειρα του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό. To 2012 είναι μία χρονιά μεγάλων διακρίσεων καθώς ανακηρύχθηκε «Οινοποιείο της Χρονιάς για 15η φορά από το διακεκριμένο περιοδικό οίνου Wine & Spirits και κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 πιο βραβευμένες οινοποιίες διεθνώς τα τελευταία 25 χρόνια, απέσπασε τον τίτλο Superbrand για 3η φορά και έλαβε τιμητική πλατινένια διάκριση για την πολυετή της προσφορά στην Ελληνική Αγορά Τροφίμων & Ποτών.