Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

H Hellenic Seaways στηρίζει τους νέους φοιτητές με έκπτωση 50% στα εισιτήρια

  • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 19:24
  • 1'

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία της για τη στήριξη των νεοεισαχθέντων φοιτητών που ετοιμάζονται για την εγγραφή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της ελληνικής περιφέρειας, η HELLENIC SEAWAYS θα προσφέρει και φέτος έκπτωση 50% στα εισιτήρια όλων των νέων φοιτητών, αλλά και των μελών των οικογενειών τους που θα τους συνοδεύσουν στο νέο τους ξεκίνημα.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο για κάθε νέο φοιτητή και φοιτήτρια που ξεκινά την ακαδημαϊκή του πορεία, η HELENIC SEAWAYS στέκεται αρωγός, παρέχοντας ως επιβράβευση μία σημαντική έκπτωση στα έξοδα μετακίνησης των νεοεισαχθέντων, πριν καν αποκτήσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα.

Προκειμένου να επωφεληθούν αυτής της προσφοράς η οποία ισχύει έως και 31 Οκτωβρίου 2018, οι νέοι φοιτητές δεν έχουν παρά να επιδείξουν το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018» όταν θα κάνουν την κράτηση τους στα πρακτορεία της HELLENIC SEAWAYS, ή σε οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα με την εταιρία ταξιδιωτικά γραφεία.

Επιθυμώντας να αναδείξει τη σημαντικότητα του θεσμού της εκπαίδευσης για τον τόπο, αλλά και ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών των μαθητών και των οικογενειών τους για την ακαδημαϊκή καταξίωση, η HELLENIC SEAWAYS συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά αυτή την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία, δίνοντας τις καλύτερες ευχές της για τη νέα φοιτητική χρονιά.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINKS με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) με πλειοψηφικές συμμετοχές σε ηγέτιδες εταιρίες.