Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Επέστρεψε η τιμία κάρα του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ύδρα

  • Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 20:35
  • 1'

Επέστρεψε σήμερα οδικώς η τιμία κάρα του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου η οποία είχε μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας όπου έτυχε επίσημης υποδοχής από πλήθος πιστών.

Την τιμία κάρα είχε μεταφέρει στον Μητροπολιτικό Ναό ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Ύδρας, πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός.

p.akindynosΟ π. Ακίνδυνος ανέφερε σχετικά με την επιστροφή της τιμίας κάρας του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου:

"Επέστρεψε εις Ύδραν οδικώς - μέσω Μετοχίου- σήμερα 2/4 περί ώρα 18.30' η Τιμία Κάρα του Αγίου Ένδοξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου. 
Κατά την διήμερη παραμονή εις τον Ι. Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας πλήθη πιστών προσήλθαν και έλαβαν την ευλογία του Αγίου μας.
Η ευωδιά ήτο έντονος κατά δε την τέλεση σήμερα 2 Απριλίου της Προηγιασμένης Θ. Λειτουργίας υγροποιήθηκε... Κατεγράφη δε και ένα Θαύμα!
"ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ"

Ευχαριστούμε τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ για την κανονική ἀδεια της μεταφοράς της Τιμίας Κάρας από την αναξιότητά μας. 

Ευχαριστούμε πολύ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν.Ιωνίας κ.κ ΓΑΒΡΙΗΛ για την Φιλοξενία και τον δραστήριο και φιλόκαλο πρωτοσυγκελλο Αρχμ. π. Επιφάνιο δι όλα.

Τέλος τον κ. Γεώργιο Σκάγκο δια τήν προσφορά του αυτοκινήτου του."