Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Αρνητικό το τεστ για το ιό Covid 19 του ασθενούς που διακομίστηκε χθες στο Ν.Ν.Α.

  • Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 21:23
  • 1'

Αρνητικό είναι το τεστ του ασθενούς που διακομίστηκε χθες στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με πλωτό σκάφος του λιμενικού από την Ύδρα, διαγνωσμένος με επίσημη πνευμονία, προκειμένου να ελεγχθεί για τον ιό Covid 19.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο ασθενής βρέθηκε αρνητικός στον Κορωνοϊό, επισημαίνοντας όμως ότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μας εφησυχάζει το γεγονός.

Τονίζοντας επίσης ότι: "Μένουμε στο Σπίτι μας περιορίζοντας τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες και αναγκαίες."

Όπως μας ενημέρωσε για το θέμα ο Διευθυντής του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας, Ιατρός Παναγιώτης Μανίκης, στο διάστημα αυτό και μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα του τεστ, είχε γίνει από την Διοίκηση, η ιχνηλασία των ανθρώπων που είχαν έρθει σε επαφή με τον νέο άνδρα και οι οποίοι είχαν τεθεί μέχρι νεωτέρας σε "καραντίνα".

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να μεταφέρουμε εκ νέου την παράκληση της Διοίκησης του Κουλούρειου Νοσοκομείου, ώστε να ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες λειτουργίας, οι οποίες έχουν τοιχοκολληθεί στο Νοσοκομείο σε εμφανές σημείο, καθώς επίσης στον Δήμο Ύδρας και το Διαδίκτυο, προκειμένου να μην παρακωλύεται το έργο των ιατρών.

Σε κάθε περίπτωση προς ενημέρωση και σύσταση των συμπολιτών μας, διαβάστε πάλι τις οδηγίες λειτουργίας του Κουλούρειου Νοσοκομείου εδώ.