Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια Επιστολή του Λιμενάρχη Ύδρας Β. Βαζαίου προς την Άννα Κοτομάτη για τη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης στο Λιμεναρχείο

  • Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 19:43
  • 1'

Ευχαριστήρια επιστολή προς την κ. Άννα Κοτομάτη απέστειλε ο Λιμενάρχης Ύδρας, Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ., Βασίλης Βαζαίος για τη δωρεά της ύψους 2.000 ευρώ σε είδη πρώτης ανάγκης για το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας.

Ακολουθεί η επιστολή,

Ύδρα, 23η Μαρτίου 2020

Αξιότιμη Κα. Άννα ΚΟΤΟΜΑΤΗ,

epistoli vazaiouΜε την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες προσωπικές μου ευχαριστίες καθώς και όλων των Στελεχών του Λιμεναρχείου Ύδρας, για την απόφασή σας να στηρίξετε έμπρακτα το έργο που επιτελούμε.

Σε μια εποχή που ο λοιδορούμενος από κριτές παντός επιστητού Δημόσιος Τομέας στέκεται όρθιος για άλλη μια φορά δηλώνοντας παρών, κρατώντας την Πατρίδα μας όρθια, από τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα που διαφυλάττουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας, έως τους Ιατρούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας που δοκιμάζονται σκληρά μέσα στα Νοσοκομεία, άνθρωποι σαν κι εσάς αποδεικνύουν περίτρανα πως η ανθρωπιά του Έλληνα δεν έχει χαθεί ακόμα και αξίζει κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται.

Κατά την παρούσα χρονική περίοδο το Λιμεναρχείο Ύδρας καλείται για άλλη μια φορά να ανταπεξέλθει στο έργο του, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Να είσαστε βέβαιη ότι θα επιτύχει ξανά, έχοντας συμβάλλει κι εσείς η ίδια ενεργά σε αυτό.

Το παράδειγμά σας πρέπει να αποτελέσει φάρο που θα δείξει το δρόμο και σε άλλους ευπατρίδες προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα ιδίως το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Νήσου μας το οποίο δοκιμάζεται επίσης.

Παρακαλώ όπως δεχθείτε τις καλύτερες ευχές μου για προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ευόδωση προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.

Με ευχή ότι η Ύδρα θα βγει αλώβητη από αυτήν τη δοκιμασία.

Ο Λιμενάρχης Ύδρας

Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ.

ΒΑΖΑΙΟΣ Βασίλειος