Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης για το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας από την Άννα Κοτομάτη

  • Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 14:46
  • 1'

kotomatianΔωρεά ύψους 2.000 ευρώ σε είδη πρώτης ανάγκης για το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας, έκανε η αγαπητή Υδραία, Άννα Κοτομάτη με αγορές της στο Super Market του Τάκη Καλαματιανάκη στην Ύδρα.

Αγοράστηκαν είδη που θα καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του προσωπικού και οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα απευθείας από το τοπικό Super Market.

Σκοπός της δωρεάς της κ. Κοτομάτη προς τα σώματα ασφαλείας, είναι να ευχαριστήσει ως πολίτης το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, να ενισχυθεί η προσπάθειά τους, αλλά να τονιστεί παράλληλα και η μεγάλη τους συνεισφορά, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και παλεύουν καθημερινά με δύσκολες καταστάσεις.

Αφού συγχαρούμε θερμά την κ. Άννα Κοτομάτη, για την πράξη ευαισθητοποίησης, ευχόμαστε να βρεθούν μιμητές ανάλογης κοινωνικής δράσης, μια και οι γιατροί που εξετάζουν, αλλά και οι άνθρωποι στην καθαριότητα ή σε άλλες θέσεις, που κυκλοφορούν αναγκαστικά έξω, χρειάζονται ενίσχυση και σαφώς ηθική υποστήριξη.