Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Κουκουδάκης: Αύριο στις 11 το πρωί βγαίνουμε όλοι σε παράθυρα και μπαλκόνια κρατώντας την Ελληνική Σημαία και την Σημαία της Ύδρας

  • Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 21:01
  • 1'

koukoudakisΠατριωτικό Κάλεσμα σε όλους Υδραίους όπου γης, κάνει ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, δίνοντας ηχηρό μήνυμα δύναμης και ελπίδας γιορτάζοντας με συμβολικό τρόπο την Εθνική μας Επέτειο στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων έναντι της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ο κ. Κουκουδάκης καλεί όλες τις Υδραίες και τους Υδραίους να βγούν αύριο το πρωί στις 11, στα παράθυρα, τα μπαλκόνια και τις αυλές κρατώντας  την Ελληνική Σημαία και την Επαναστατική Σημαία της Ύδρας.

Αναφέρει σχετικά στο κάλεσμά του:

"Αύριο (25/03/2020) ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου στις 11 το πρωί βγαίνουμε όλοι στα παράθυρα και τα μπαλκόνια μας κρατώντας την Ελληνική Σημαία και την Επαναστατική Σημαία της Ύδρας μας.

Καλώ όλους τους Υδραίους όπου γης αύριο στις 11 η ώρα το πρωί, την ώρα δηλαδή που θα ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος στο Νησί μας, να βγούμε με την Ελληνική Σημαία και την Επαναστατική Σημαία της Ύδρας, στα παράθυρα, στις βεράντες και στα μπαλκόνια μας. Μένουμε σπίτι αλλά δεν ξεχνούμε τη Θυσία των Προγόνων μας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας."