Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε τα σχολεία της Ύδρας

  • Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 16:45
  • 1'

Περιεχόμενα

Μέσα σε θερμό κλίμα πατριωτισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Απριλίου 2013 συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με αντιπροσωπεία των σχολείων της Ύδρας στο Προεδρικό Μέγαρο. Τους μαθητές συνόδευαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, η Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Λουκία Λούλου, εκπαιδευτικοί και καθηγητές. Μεταξύ των οποίων η Λυκειάρχης Μαρία Μαρσέλλου, ο Γυμνασιάρχης Δημήτρης Σαράντης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ματίνα Ρούσση, η Ιωάννα Πετροχείλου, η Εύη Στρουμπούλη, ο Σταύρος Γούναρης κ.α.
Αρχικά τα σχολεία της Ύδρας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Προεδρικού Μεγάρου, έλαβαν λεπτομερείς πληροφορίες για την ιστορία του, ενημερώθηκαν για τα αρχιτεκτονικά στοιχεία, τους πίνακες και τα κειμήλια που δεσπόζουν στο Μέγαρο, επισκέφθηκαν τις αίθουσες αλλά και κατανόησαν τη σημερινή χρησιμότητά τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας αφού καλωσόρισε τους μαθητές που του έφεραν τον αέρα της Ύδρας -όπως ανέφερε-, τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την πρόοδο και τη ζωή τους. Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης μίλησε στον Πρόεδρο για το έργο του γηπέδου της Ύδρας, που σύντομα θα ξεκινήσει από την Περιφέρεια Αττικής και τον προσκάλεσε στα Μιαούλεια.
Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον Δήμαρχο Ύδρας Άγγελο Κοτρώνη, τη Λυκειάρχη Μαρία Μαρσέλλου κ.α.
Οι μαθητές της Ύδρας είχαν την τιμή και τη χαρά να ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία με την επίσκεψή τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σίγουρα έχουν αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

φωτό: fonitisydras

DSC 0030web DSC 0034web DSC 0089web

 

DSC 0016web DSC 0105web DSC 0007web


Prev Next »