Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τσουχτερό κρύο έφερε ο "Λέανδρος" στην Ύδρα και συνεχίζει τις επόμενες μέρες

  • Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 23:10
  • 1'

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για την πρόγνωση του καιρού από το METEO, προβλέπεται τις επόμενες μέρες ότι στην Ύδρα θα υπάρξουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με τσουχτερό κρύο μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το απόγευμα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, η θερμοκρασία κατά τις πρωινές ώρες θα αγγίξει τους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ η μέγιστη στην διάρκεια της ημέρας δεν θα ξεπεράσει τους 4 Βαθμούς. 

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα αναπτυχθούν πιο έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τις πρωινές ώρες, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν αποκλείεται στο νησί μας να υπάρξει χιονόπτωση ή χιονόνερο. 

Στη συνέχεια της εβδομάδας αν και δεν προβλέπεται συνέχιση αντίστοιχων φαινομένων, η θερμοκρασία θα εξακολουθεί να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Θα έχουμε δηλαδή "ήλιο με δόντια" με τσουχτερό κρύο.

Λόγω των δεδομένων αυτών θα χρειαστεί η προσοχή των πολιτών λόγω του παγετού που θα προκύψει τις ημέρες αυτές, για αυτό θα πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις και να παραμένουν οι πολίτες σε ζεστούς χώρους.

Οι άνεμοι όλες αυτές τις ημέρες δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ και να δημιουργήσουν προβλήματα στην συγκοινωνία.