Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Χριστούγεννα στην Ύδρα

  • Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 14:03
  • 1'


Ελάτε να κάνουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών φτιαγμένο από τη χριστουγεννιάτικα στολισμένη Ύδρα. Εδώ που χτυπά η καρδιά της χειμωνιάτικης αλλά γιορτινής Ύδρας, τα στολίδια, τα φωτάκια, οι γιρλάντες, το γούστο και το στυλ στη διακόσμηση είναι διάχυτα παντού.
Στείλτε μας φωτογραφίες στο info@fonitisydras.com ή και στο inbox της «φωνής της Ύδρας» στο facebook για να φτιάξουμε το άλμπουμ της γιορτινής Χριστουγεννιάτικης Ύδρας και να τις δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας αλλά και τη σελίδα μας στο facebook.
Επιλέξτε φωτογραφίες από βιτρίνες, πόρτες, παράθυρα, εξωτερικούς χώρους, από κάθε γωνιά του νησιού μας, που γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον δικό του τρόπο και τη δική του χαρούμενη ατμόσφαιρα και θαλπωρή.
Ας στείλουμε το μήνυμα ότι το νησί μας είναι ενεργό και τους χειμερινούς μήνες, όχι μόνο τα καλοκαίρια. Πολλά καταστήματα είναι ανοιχτά, πολλές εκδηλώσεις και γιορτές διοργανώνονται και η ζωή κυλά ευχάριστα στο μοναδικό μας και όμορφο τοπίο, το οποίο και τον χειμώνα καλοδέχεται επισκέπτες και φίλους στη ζεστή του αγκαλιά.
Ξεκινάμε τώρα με τις πρώτες φωτογραφίες..
Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες με πολλή αγάπη!!! Και μην ξεχνάτε ότι η Ύδρα λάμπει όταν γιορτάζει!!!