Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι καταγραφές του Smart Islands στην Ύδρα

  • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 14:07
  • 1'

Με τη συλλογή σημείων ενδιαφέροντος (Point of Interest) και 96% συμμετοχή.

 

 Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Smart Islands του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών ολοκληρώνει αυτές τις μέρες τη συλλογή σημείων ενδιαφέροντος (Point of Interest) για την Ύδρα. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα στοιχεία των επιχειρήσεων, των τοποθεσιών και των ιδιαιτεροτήτων του νησιού μας πρόκειται να παρουσιαστούν σε μια τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Να σημειώσουμε εδώ, πως η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου της Ύδρας άγγιξε το 96%. Τα στοιχεία μάλιστα που συγκεντρώθηκαν, αφού αξιολογηθούν, θα καταγραφούν και θα συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα, της οποίας η πρώτη ανοικτή παρουσίαση του προγράμματός της, θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στο νησί μας. Εκτός από τη συμμετοχή όλων των εταίρων που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα, θα συμμετέχουν επίσης κατά την παρουσίαση και 3 μέλη της Commission.

 

DSC 2702siteDSC 2739site


Επιπλέον στο πλαίσιο προβολής του Smart Islands, αναπτύχθηκε μια αξιόλογη πρωτοβουλία, καθώς δόθηκαν σε παιδάκια 200 σετ με παιχνίδια θαλάσσης, τόσο στην ταβέρνα «Μαρίνα» στο Βλυχό όσο και στις ξύλινες βάρκες.
Με τη συλλογή και καταγραφή των στοιχείων του προγράμματος Smart Islands έχουν ασχοληθεί -υπό την εποπτεία του Προέδρου του ΕΔΜΝ Λευτέρη Κεχαγιόγλου- η Ελένη Ι. Καλαφάτη και ο Παναγιώτης Γ. Μακρομανώλης.