Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δόθηκαν στους αριστούχους της Ύδρας κατά τις Πανελλήνιες τα χρηματικά βραβεία αριστείας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ»

  • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 20:01
  • 2'

Σε βράβευση προς τους απόφοιτους του Λυκείου Ύδρας που αρίστευσαν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις προέβη το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα  Σύμβουλος Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Η βράβευση έγινε στον χώρο του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας και μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ως άνω εταιρείας, με χορήγηση πέντε χρηματικών βραβείων αριστείας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ».  Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς και αγάπης για τους νέους της Ύδρας, που βοηθά στην ώθηση της πραγματοποίησης των επιθυμιών τους και αφορά σε χορήγηση βραβείων που αγγίζει συνολικά τα 20.000 ευρώ.

Η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου ανέφερε κατά την ομιλία της τα ακόλουθα:

"Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά, εδώ και τόσα χρόνια θεωρούμε το όμορφο νησί της Ύδρας δικό μας τόπο και για τον λόγο αυτό είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους του νησιού με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτή τη φορά στηρίζουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων, που μετά την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια καλούνται να ανοίξουν τα φτερά τους στο δρόμο προς την ενηλικίωση.

Οι κόποι των νέων πρέπει να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται. Έτσι η εταιρεία μας αποφάσισε να χορηγήσει πέντε χρηματικά βραβεία αριστείας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ», που θα συνοδεύονται από ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε φοιτητή, από ένα tablet, στους μαθητές της Τρίτης Τάξης Λυκείου Ύδρας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις του Σχολικού Έτους 2017-2018.

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Σταύρο, τη Σταματίνα, την Καλλιόπη, την Αλεξάνδρα και την Άννα Μαρία για τη χαρά που έδωσαν σε όλους μας.

Άξιοι συγχαρητηρίων όμως είναι τόσο οι γονείς, αλλά και οι εκπαιδευτικοί, καθώς και όλοι οι άνθρωποι που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις των αγώνα αυτών των παιδιών. Έχουν κάθε λόγο να είναι απόψε υπερήφανοι και για τον δικό τους παράλληλο αγώνα.

Αγαπητά παιδιά, η χαρά σας είναι και χαρά μας. Η προσπάθεια και η αναγνώριση των κόπων σας, τιμή για εμάς και το νησί μας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι θα είμαστε και πάλι δίπλα στους μαθητές του Λυκείου Ύδρας, που θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις το 2019.

Παρακαλώ την κα Μαρσέλλου, Διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας να με βοηθήσει στην απονομή.

Σταύρος Καραχρήστος που εισήχθη στο τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγκεντρώνοντας 17.387 μόρια.

Σταματίνα Δράνια που εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας 16.152 μόρια.

Καλλιόπη Μίχου που εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, συγκεντρώνοντας 16.046 μόρια.

Γκιόκα Αλεξάνδρα που εισήχθη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συγκεντρώνοντας 15.490 μόρια.

Άννα Μαρία Βούλγαρη που εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, συγκεντρώνοντας 15.172 μόρια.

Αγαπητά παιδιά, θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας αυτή. Η ζωή είναι όλη μπροστά σας και περιμένει να την κατακτήσετε!

Εύχομαι, επίσης, καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, με υγεία και δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε."