Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Τους Αριστούχους της Ύδρας βράβευσε και φέτος η Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

  • Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 12:01
  • 1'

Για ακόμα μία χρονιά η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. πραγματοποίησε απονομή Υποτροφιών για τους Αριστούχους της Ύδρας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης νέων του νησιού που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια. Στη φετινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Ύδρας, επιβραβευτήκαν επιπλέον και δύο μεταπτυχιακοί φοιτητές που έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας και έχουν γίνει ήδη δεκτοί σε μεταπτυχιακά προγράμματα ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Έτσι, απονεμήθηκαν τρεις Υποτροφίες ύψους € 5.000, € 4.000 και € 3.000 αντίστοιχα στους αποφοίτους που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και δύο Υποτροφίες ύψους € 4.000 η καθεμία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές. papadopoulou2

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα για 2η συνεχή χρονιά ενώ η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, στον θερμό λόγο που εκφώνησε, δεσμεύτηκε ότι τα βραβεία αριστείας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» θα συνεχιστούν και τα επόμενα σχολικά έτη, τιμώντας τις προσπάθειες όλων των άξιων μαθητών και των οικογενειών τους, μετατρέποντας την απονομή Υποτροφιών στην Ύδρα σε θεσμό!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ, ο Δήμαρχος κ. Κουκουδάκης Γεώργιος καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Διοικητικών και Στρατιωτικών Αρχών αλλά και των τοπικών κοινοτήτων, ιερείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι πολιτιστικών ομάδων, οι οποίοι χειροκρότησαν τη σκληρή προσπάθεια των Αριστούχων ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη μουσικοκινητική παράσταση «Αντιγόνη» που παρουσίασαν οι μαθητές της Β’ Λυκείου του σχολείου.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές και η βραδιά έκλεισε με χορό από μικρούς και μεγάλους.