Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Συνεδρίασε για τρίτη φορά η ολομέλεια της Συμβουλευτικής Επιτροπής "Η Ύδρα για το '21"

  • Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 15:42
  • 1'

Την τρίτη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί 4 Φεβρουαρίου, η ολομέλεια της συμβουλευτικής Επιτροπής του Δήμου Ύδρας "Η Ύδρα για το '21".

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και απόλυτης σύμπνοιας ορίστηκαν ομάδες εργασίας και τέθηκαν τα χρονοδιαγράμματα του επετειακού προγράμματος, που θα ξεκινήσει το β' εξάμηνο του 2020 για να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2021.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης ικανοποιημένος από την εξέλιξη της συνεδρίασης δήλωσε μεταξύ άλλων:  "Ο Δήμος Ύδρας τιμά τη μεγάλη Ιστορία του Νησιού μας. Τιμά τη μεγάλη προσφορά της Ύδρας μας στην Ελευθερία της Ελλάδας! "

Την επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και φέρει τη συμβολική ονομασία «Η Ύδρα για το ’21» με μότο της: «Αναστοχασμός στην Ιστορία με το βλέμμα στο μέλλον» θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος της Ύδρας και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 18.00 στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13).

Η συμβουλευτική επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Μαραγκουδάκη, Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ για την ευγενική παραχώρηση και της σημερινής αίθουσας, για τους σκοπούς της συνεδρίασης της Επιτροπής.

Διαβάστε για τους στόχους, τις δράσεις, τις ομάδες εργασίας, τον εθελοντισμό και τα σημεία και τα μέλη της Επιτροπής εδώ

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ