Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Γ. Κουκουδάκης: Μέχρι τον Σεπτέμβριο η επόμενη έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας

  • Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 19:48
  • 1'

Για τα οφέλη από το αιολικό πάρκο της νησίδας Σαν Τζόρτζι και την επόμενη καταβολή έκπτωσης στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας στους οικιακούς καταναλωτές, η οποία θα έχει καταβληθεί μέχρι τον φετινό Σεπτέμβριο αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης.

Αναλυτικά επεσήμανε: 

"Επειδή δέχομαι πολλά ερωτήματα από συντοπίτες μας σχετικά με το πότε θα καταβληθεί η επόμενη έκπτωση στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας της Ύδρας, ενημερώνω για τα κάτωθι:

Σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου ενημερώθηκα ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της προετοιμασίας για την καταβολή της έκπτωσης σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές του Νησιού μας από τη λειτουργία του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος για το έτος 2020. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει αρχίσει η καταβολή της έκπτωσης σε όλους τους δικαιούχους. Χάρις στους αγώνες μας, όλοι οι κάτοικοι της Ύδρας μας καθώς και ο Δήμος μας, κάθε χρόνο θα λαμβάνουν γύρω στο 1.000.000 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος γύρω στις 500.000 Ευρώ για έργα και οι οικιακοί καταναλωτές 500.000 Ευρώ ως έκπτωση στους λογαριασμούς τους. Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε. Έχουμε πολλά να κάνουμε και κάθε μέρα το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας !"