Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Σωρός από στοιβαγμένες πέτρες λίγο πιο πάνω από το παγκάκι του Λέοναρντ Κοέν εγείρει ανησυχίες

  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 17:27
  • 1'

pagkaki0623Ένας σωρός από πολλές στοιβαγμένες πέτρες, οι οποίες φαίνεται να μην είναι στερεωμένες, βρίσκεται κάποια μέτρα πάνω από το παγκάκι του Λέοναρντ Κοέν στον δρόμο μεταξύ Αυλακιού και Καμινιού.

Επειδή η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμβουλος, συμπολίτες μας, μας προώθησαν φωτογραφίες για να αναδείξουμε το πρόβλημα.

Πραγματικά διαφαίνεται ως μια προοπτική τραυματισμού σε περίπτωση που καθίσει κάποιος στο παγκάκι του αγαπημένου τροβαδούρου και ενδεχομένως κατρακυλήσουν πέτρες.

Η ΦτΥ επικοινώνησε άμεσα με τον Αντιδήμαρχο Ύδρας, Γιάννη Μπελεγρή, ο οποίος αντιμετώπισε με σοβαρότητα το όλο ζήτημα και μας ενημέρωσε ότι θα επιληφθεί άμεσα του θέματος, ώστε να γίνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να αποφευχθεί η επικινδυνότητα.15/6/23 5:40 μ.μ. Τελευταία Ενημέρωση

Ενημερωθήκαμε σήμερα από τον Αντιδήμαρχο Ύδρας κ. Μπελεγρή ότι οι πέτρες που είχαν στοιβαχτεί στο σημείο αυτό από κάποια ανακαίνιση γειτονικού σπιτιού, θα απομακρυνθούν πολύ σύντομα, σύμφωνα με δέσμευση των ιδιοκτητών.

Οι υπαίτιοι ζήτησαν μάλιστα συγνώμη από τον Δήμο Ύδρας αλλά και τους πολίτες για την ενόχληση.Η ΦτΥ παραμένει διαθέσιμη για κάθε πολίτη που επιθυμεί να αναδείξει κάποιο πρόβλημα, ώστε να τεθεί υπόψη της δημοτικής αρχής και των αρμοδίων.