Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Συγχαρητήριες ευχές στα παιδιά της Ύδρας από τον Δήμαρχο Γ. Κουκουδάκη και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μ. Καραμήτσο

  • Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 19:55
  • 1'

Συγχαρητήριες ευχές στα παιδιά της Ύδρας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια έστειλαν μέσω social media ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καραμήτσος.Ο κ. Κουκουδάκης συνεχάρη:

"Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Ύδρας μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας. Συγχαρητήρια στους καθηγητές και στους γονείς τους για τη δική τους συνδρομή. Στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να γνωρίζουν ότι χάθηκε απλώς μια μάχη που μπορούν να ξαναδώσουν με επιτυχία αλλά και να αναζητήσουν εξίσου αξιόλογες ενναλακτικές. Καλή συνέχεια σε όλους!"Ο κ. Καραμήτσος συνεχάρη:

"Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων! Κατορθώσατε, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών (Covid) να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πετύχετε τους στόχους σας! Συγχαρητήρια στις οικογένειες, που σταθήκατε δίπλα στα παιδιά και μοιραστήκατε την αγωνία τους! Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε εσάς που δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μη σταματάτε! Κυνηγήστε τα όνειρά σας και θα πετύχετε τους στόχους σας."