Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Ύδρας: Σχολικά είδη για τα παιδιά με οικονομικές δυσκολίες και για τα σχολεία της Λάρδου της Ρόδου

  • Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 20:08
  • 1'
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαίρη Κάτσικα ευχαρίστησε μέσα από ανάρτηση στα social media όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
sxolika2021023"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας ώστε να συγκεντρωθούν διάφορα σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες αλλά και για το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο της Λάρδου του πυρόπληκτου Δήμου Ρόδου.
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική.
Τέτοιες χειρονομίες ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης είναι αξιέπαινες και δημιουργούν ένα πλέγμα ευαισθησίας και αλληλοϋποστήριξης γύρω από τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Ήδη τα σχολικά είδη που προσφέρθηκαν, ταξινομήθηκαν από τα στελέχη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ύδρας, διανεμήθηκαν διακριτικά και με σεβασμό, σε εκείνους τους μαθητές που έχουν ανάγκη, ώστε όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο.
Επίσης τα σχολικά είδη, που με τόση αγάπη συγκεντρώθηκαν , ξεκίνησαν το “ταξίδι” τους, για να φτάσουν στα χέρια των παιδιών του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Λάρδου του Δήμου Ρόδου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση της κοινωνικής συνεισφοράς του Δήμου μας για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Ευχόμαστε Υγεία και Καλή Σχολική Χρονιά σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς!!"