Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Σε κλίμα ομοψυχίας η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

  • Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 12:21
  • 1'

 

 Με ενθουσιασμό, ελπίδα και ομοψυχία, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ορκωμοσία του νέου Δήμάρχου Ύδρας, Γιώργου Κουκουδάκη και της νέας δημοτικής αρχής σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημαρχείο, παρουσία του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου. Η ιστορική αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά ενώ πολίτες βρισκόντουσαν και στους γύρω και κάτω εξωτερικούς χώρους.

 

 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Εφραίμ, τέλεσε την ορκωμοσία μιλώντας εμψυχωτικά στη νέα δημοτική αρχή, ευχόμενος στον νέο Δήμαρχο να προχωρήσει με πάθος, πίστη και ήθος.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης αφού ευχαρίστησε τον Υδραϊκό λαό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του, κατά την ομιλία του έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας με όλους, τονίζοντας ότι στόχος τους είναι να παραδώσουν έναν Δήμο καλύτερο απ' ότι παρέλαβαν, χτίζοντας σε ό,τι θετικό έγινε καθώς να βελτιώσουν τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου. Η νέα δημοτική αρχή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κουκουδάκης, θα δώσει έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη, στη μείωση της ανεργίας των νέων, αλλά μεταξύ άλλων και στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, στην ακτοπλοϊκή σύνδεση και στη διαχείριση απορριμμάτων. Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη.

 

H πλειοψηφία, του συνδυασμού «για την Ύδρα» αποτελείται από τους εξής 8 συμβούλους: Μπελεγρή Ιωάννη, Καλύβα Αριστοτέλη, Καραμήτσο Μανώλη, Χαραμή Παναγιώτη, Ράππα Παναγιώτη, Μαραγκού Κατερίνα, Κοτρομάγια Γρηγόρη και Κόκκο Ιωάννη. Τη δε μειοψηφία απαρτίζουν 5 σύμβουλοι:

Τέσσερις (4) από τον συνδυασμό «η αλήθεια για την Ύδρα» οι: ΄Αγγελος Κοτρώνης, Σωτηρόπουλος Τάσος, Λούλου Λουκία, Μαρκαντώνης Τάκης και ένας (1) από τον συνδυασμό «Οικολόγοι Ύδρας» ο Μανώλης Τσακίρης.