Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Από τη γιορτή λήξης του σχολικού έτους του Γυμνασίου Ύδρας

  • Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 18:17
  • 2'
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γυμνασίου Ύδρας, παρουσία πλήθους κόσμου, η γιορτή λήξης για το σχολικό έτος 2023-2024.
Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Διευθυντής κ. Ευάγγελος Παντελής ο οποίος αναφέρθηκε, αρχικά, αδρομερώς στις εκπαιδευτικές δράσεις και προγράμματα που έλαβαν χώρα στο Γυμνάσιο κατά τη σχολική χρονιά που πέρασε και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φορείς και ιδιώτες οι οποίοι στήριξαν το σχολείο και το εκπαιδευτικό του έργο.
Η γιορτή συνεχίστηκε με την παρουσίαση των δράσεων του σχολείου από τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, αφιερωμένο στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου που αποφοιτούν, ο Διευθυντής αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία μαζί τους αλλά και το ήθος και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν κατά τη φοίτηση τους στο Γυμνάσιο.
Τους συνεχάρη δε, ιδιαίτερα, για την άριστη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκπαιδευτικής τους εκδρομής στο Καρπενήσι. Ακολούθησε αποχαιρετισμός και ευχαριστίες προς τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς από την πρόεδρο της τάξης, Δήμητρα Καρακατσάνη και προβολή video με στιγμές των μαθητών/τριών από την εκδρομή τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διευθυντής απένειμε στους μαθητές/τριες ενθύμια για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του σχολείου ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Ιωάννης Καβαλιέρος τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.
Η γιορτή έκλεισε με κέρασμα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και χορό!
Τη γιορτή λήξης του σχολείου τίμησαν με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο αναπληρωτής Πρωτοσύγκελος της Ιεράς μας Μητρόπολης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας κ. Ειρήνη Μπέλεση, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Μανώλης Καραμήτσος, η Δημοτική Σύμβουλος και Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Ντίνα Αδαμοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Δάφνη Κοφίτσα, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Ματίνα Ρούσση, η Προϊσταμένη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Μαρίτα Σακκά, η Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας κ. Αθηνά Μπινιάρη, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Ύδρας κ. Γιάννα Πετροχείλου, η Παιδίατρος του νησιού κ. Σωτηρία Μπαλαμπάνη, οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, πλήθος κόσμου αλλά και μαθητών/τριών από τα άλλα σχολεία.
Από το Γυμνάσιο Ύδρας ευχαριστούν όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το σχολείο και τους μαθητές/τριες.
Ευχαριστούν θερμά, ακόμα, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα αναμνηστικά δώρα στους μαθητές/τριες και τα κεράσματά τους. Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Πρόεδρο κ. Ειρήνη Μπέλεση για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης αλλά και στους κυρίους Μανώλη Λουδάρο και Άγγελο Μπίτσικα και τις κυρίες Γιάννα Λαδάκη και Μαρίνα Λάζου για την προσφορά τους σε φαγητά και αναψυκτικά.
Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!