Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον Μητροπολίτη Ύδρας κ. ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Ν. Δαρδανός

  • Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 15:12
  • 1'

Ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024, η Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τους ταλαντούχους σολίστες, Τίμοθυ Τσούι, βιολί και Τζαεμίν Χαν, βιολοντσέλο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην κεντρική αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος μετέφερε στην οικογένεια Σοφιανού τας πατρικάς ευχάς του Σεβασμιωτάτου και τα θερμότατα συγχαρητήριά του για την άψογη διοργάνωση και την ενίσχυση του Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας: "Παναγία Η Φανερωμένη".
Ενός Κοινωφελούς Εκκλησιαστικού Ιδρύματος που διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας στον Αργοσαρωνικό, με τις άοκνες προσπάθειες και την σοφή καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Προέδρου του Δ.Σ.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Βασίλισσα Άννα Μαρία, τέως Βασίλισσα των Ελλήνων, η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης , Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Κουλουρείου Νοσοκομείου και πλήθος Υδραίων και φίλων της Ύδρας. Μέρος των εσόδων της φιλανθρωπικής εκδήλωσης: "Στις όχθες του Μολδάβα 200 χρόνια από τη γέννηση του Μπέντριχ Σμέτανα", που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κωστή Σοφιανού, θα διατεθούν στο Κουλούρειο Νοσοκομείο της Ύδρας "Παναγία η Φανερωμένη".
Θερμά συγχαρητήρια στον ρέκτη Αλέξανδρο Σοφιανό για την σχετική φροντίδα και μέριμνα της όλης μουσικής εκδηλώσεως.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ