Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού όλης της Ελλάδας σε μία μόνο μέρα

  • Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 11:00
  • 1'

 

Μια όμορφη πρωτοβουλία στην οποία θα μπορούσε να συμμετάσχει και η Ύδρα! *

Το Let's Do It Greece καλεί εθελοντές να λάβουν μέρος στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση η οποία θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 17 Απριλίου 2016 σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Λίγα λόγια για το Let’s Do It Greece:

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φωνάζουν όλοι δυνατά Let’s do it Greece! Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Έτσι, στις 17 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουν μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, ως φορέας ή ως πολίτης, μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org για να ξεχωρίσει η Ελλάδα διεθνώς!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά εδώ 

* Για την Ύδρα έκανε εγγραφή στο Let’s Do It Greece το φιλοζωικό σωματείο Υδραϊκή Κιβωτός

Δείτε το βίντεο προώθησης της δράσης

Πολυμέσα