Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Ύψιστη διάκριση για το ξενοδοχείο «Μπρατσέρα» με το BEST GREEK HISTORIC RESORT - GOLD

  • Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 19:24
  • 1'

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Ύδρας «ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ», βραβεύτηκε ως BEST GREEK HISTORIC RESORT - "GOLD"

Η βράβευση έγινε σε μια λαμπρή Τελετή (που θύμιζε Οσκαρ), στα πλαίσια του θεσμού GREEK HOSPITALITY AWARDS, που διοργανώνει τα τελευταία 5 χρόνια στο Ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, ο έγκριτος δημοσιογραφικός Οργανισμός ETHOS MEDIA.
Την απονομή προσφώνησαν οι Υπουργοί Τουρισμού, νυν Έλενα Κουντουρά και πρώην Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς επίσης και σημαντικοί παράγοντες του Τουριστικού και Επιχειρηματικού κόσμου.
Μεταξύ άλλων Ξενοδοχείων απ’ όλη την επικράτεια που εκτέθηκαν σε ανοιχτή ψηφοφορία Ειδικής Επιτροπής και κοινού με υποψηφιότητα ανά κατηγορία, το «ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ» τιμήθηκε με την ύψιστη αυτή διάκριση στην κατηγορία BEST GREEK HISTORIC RESORTS.GHA 2019 Trophy
Mια διάκριση που δικαιωματικά αιτήθηκε από τους φορείς του εγχώριου marketing, όντας από 20ετίας βραβευμένο (μαζί με τον αναγνωρισμένο Αρχιτέκτονα που το δημιούργησε και σημερινό ιδιοκτήτη του κ. Δημήτριο Παπαχαραλάμπους) από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πολιτιστικής Κληρονομιάς EUROPA NOSTRA.
To εμβληματικό ξενοδοχείο λειτουργεί από το 2017 με νέους ταλαντούχους επαγγελματίες που στελεχώνουν το προσωπικό του, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Διευθυντή με πολυετή πείρα στο χώρο, Αριστείδη Παυλίδη.
Σε συνδυασμό με όλες τις απαραίτητες τεχνικές αναβαθμίσεις που γίνονται συνεχώς ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να συνάδουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, το ιστορικό ξενοδοχείο «ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ» έχει καθιερωθεί σε ένα από τα πλέον ελκυστικά boutique καταλύματα της Ελλάδας και ιστορικό τοπωνύμιο της Ύδρας.
Αποτελείται από 25 παραδοσιακά δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα τα οποία είναι κτισμένα γύρω από ένα τεράστιο μαγευτικό κήπο και μια ειδυλλιακή πισίνα.
Διαθέτει εστιατόριο με θεματική κουζίνα, Συνεδριακή Αίθουσα και Γυμναστήριο.

Στη φωτογραφία, ο Αρχιτέκτων-Ιδιοκτήτης Δημήτριος Παπαχαραλάμπους και ο Διευθυντής Αριστείδης Παυλίδης στην Τελετή Απονομής του βραβείου.