Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Η Ύδρα προβάλλεται στην Αυστραλία μέσα από την σειρά My Greek Odyssey

  • Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 19:44
  • 1'

To My Greek Odyssey, είναι η τηλεοπτική σειρά από την Αυστραλία που πρόκειται να ταξιδέψει τους θεατές της σε εντυπωσιακά και μοναδικά νησιά της Ελλάδας.

Η σειρά που προβάλλεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού έχει αφιέρωμα μέσα στον Απρίλη στην Ύδρα και το οποίο θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη στο κανάλι Seven της Αυστραλίας στις 7 και 14 Απριλίου 2019.
Πολλοί θα θυμόμαστε στα Μιαούλεια του 2017 τον πληθωρικό Ελληνοαυστραλό παρουσιαστή, Πίτερ Μανέα, που έκανε γυρίσματα στην Ύδρα με την αιγίδα του ΕΟΤ, αλλά και συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις. Μάλιστα ο Δήμαρχος Γ. Κουκουδάκης του είχε προσφέρει τιμητική πλακέτα κατά την υποδοχή των επισήμων στο Δημαρχείο.maneas miaouleia

Με το δικό του υπερπολυτελές γιοτ (Μia zoi), ο πετυχημένος επιχειρηματίας Piter Maneas, γεννημένος από Έλληνες γονείς που εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία πριν από 50 χρόνια και δεν είχαν τίποτε άλλο εκτός από τις βαλίτσες τους, ταξίδεψε στην Ύδρα και στα ελληνικά νησιά Σπέτσες, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και τα Κύθηρα, για να εξερευνήσει την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τους ξεχωριστούς ανθρώπους. Τα αποτελέσματα των ταξιδιών του που δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτά τη νησιά προβάλλονται πλέον στις οθόνες.