Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Η Ύδρα μαγευτική στo νέο οπτικοακουστικό υλικό της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή της Αττικής

  • Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 09:35
  • 1'

To νέο οπτικοακουστικό υλικό για την τουριστική προβολή της Αττικής 2020 που παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, περιλαμβάνει τρία νέα εξαιρετικά τουριστικά σποτ με τίτλους «Η ανανέωση όρκων», «Η Κουκουβάγια» και «Ο Γλάρος» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη και Μ. Ντούζα, στα οποία αποτυπώνεται η φιλοσοφία και η δημιουργική προσέγγιση, πάνω στις οποίες βασίστηκε η στρατηγική για την τουριστική προβολή της Αττικής.

Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής της Περιφέρειας έχουν στόχο να γίνει η Αττική ένας σύγχρονος, κοσμοπολίτικος 12μηνος τουριστικός προορισμός, μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Το βίντεο με τίτλο «Η Ανανέωση Όρκων» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη απευθύνεται σε όλα τα ηλικιακά κοινά και παρουσιάζει την Αττική ως μητροπολιτική Περιφέρεια και ως πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό με έμφαση στις ενότητες πολιτισμός, γαστρονομία, θάλασσα, νυχτερινή ζωή, shopping και sightseeing.

Το βίντεο με τίτλο «Η Κουκουβάγια» σε σκηνοθεσία Μ. Ντούζα προωθεί και παρουσιάζει την Αττική ως μοναδικό πολιτιστικό τοπίο, αναδεικνύοντας σημαντικά τοπόσημα.

Το βίντεο «Ο Γλάρος» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη προωθεί τα νησιά του Αργοσαρωνικού μαζί με τα Κύθηρα και Αντικύθηρα.

Στον "Γλάρο", το video που επιλέγουμε να προβάλουμε (υπάρχει φυσικά και σε αγγλική έκδοση), ξεχωρίζουν εικόνες μαγευτικές της Ύδρας, πανοραμικές λήψεις σε εβληματικά σημεία του νησιού όπως ο Καθεδρικός Ναός, το Κάστρο του Μιαούλη, εικόνες θαλασσινής αύρας, ξενοιασιάς, έντονου συναισθήματος και απόλαυσης, αλλά και τo ιδιαίτερο και κατανυκτικό Πάσχα της Ύδρας, με τον Επιτάφιο του Αϊ-Γιάννη να βουτά στα νερά του Καμινιού. 

Πολυμέσα