Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Η Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας οργάνωσε και υποδέχτηκε 18 κορυφαίους influencers στην Ύδρα

  • Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 21:39
  • 1'

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΥΔΡΑΣ σε συνεργασία με το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, οργάνωσε  και υποδέχτηκε στην Ύδρα, μια ομάδα από 18 κορυφαίους influencers / content creators από διάφορες χώρες της Ευρώπης.  
Είναι οι δημοσιογράφοι της ψηφιακής εποχής που παρουσιάζουν video και live για προορισμούς σε Instagram, Tik Tok κλπ.

Ξεναγήθηκαν από την ιστορικό Μαρία Βούλγαρη στα ιστορικά σημεία και Μνημεία του νησιού και έγιναν δεκτοί στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κουκουδάκη και την Αντιδήμαρχο κ. Τζίνα Μαραγκού.

Στο πλαίσιο της ξενάγησης, στο Ιστορικό Μουσείο Αρχείο Ύδρας τους υποδέχθηκε η Διευθύντρια του Μουσείου κ. Ντίνα Αδαμοπούλου.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με γεύμα στο μοναδικό χώρο του εστιατορίου Sunset και με βραδινό ειδυλιακό δείπνο στο Μandraki Beach resort.

Η επίσκεψη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία χάρη στη συμμετοχή των Ξενοδοχείων Μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας που προσέφεραν με ενθουσιασμό τη φιλοξενία τους.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση που προσέφερε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, δήλωσαν όλοι γοητευμένοι και μαγεμένοι από την υποδοχή τους στην Ύδρα!

Δήλωσαν ότι ανακάλυψαν έναν μοναδικό προορισμό που θα φροντίσουν να το μεταδώσουν ως digital content creators.

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, η κα Μαρία Κλαδάκη Πιερρουτσάκου εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες για την εξαιρετική φιλοξενία προς τους συναδέλφους από τα Ξενοδοχεία: (κατ’ αλφαβητική σειρά)

AGGELIKA, AMARYLLIS, BRATSERA, FOUR SEASONS, HYDRA, HYDREA, HYDROUSSA, MANDRAKI BEACH RESORT, MIRANDA, ORLOFF, PHAEDRA, SOFIA.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας θα συνεχίσει να εργάζεται για την διατήρηση της Ύδρας ως μοναδικού boutique προορισμού και να συνεργάζεται δυναμικά με τους επίσημους φορείς του κλάδου της.

 infl0624

infl20624