Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Εν αναμονή της νέας παράστασης της θεατρικής ομάδας της Ύδρας

  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 21:06
  • 1'

 

Mέχρι την τελευταία στιγμή ελέγχονται και δοκιμάζονται ο ήχος, τα φώτα και φυσικά γίνονται οι τελικές πρόβες που δίνουν το καθοριστικό "οΚ" ώστε να είναι όλα έτοιμα για την παράσταση της θεατρικής ομάδας της Ύδρας "ΟΡΑΜΑ" που φέρει τον τίτλο: «Η παράσταση συνεχίζεται» και πραγματοποιείται στις 25 & 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 8μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα της Μητρόπολης. 

Το έργο του Αμερικανού κωμωδιογράφου Rick Abbot είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το Θέατρο και τους ηθοποιούς. Η επετειακή παράσταση είναι αφιερωμένη στο ερασιτεχνικό θέατρο και στους ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και στα 5 δημιουργικά χρόνια ενασχόλησης της θεατρικής ομάδας του νησιού μας. Τα σκηνικά είναι του Ζωγράφου Αλέξη Βερούκα που θέλησε με πολύ ενδιαφέρον, να δώσει λίγο από το δικό του ιδιαίτερο χρώμα στην παράσταση. Η κατασκευή των σκηνικών έγινε από τον Βασίλη Σακή. Η Σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια για άλλη μια φορά από την επικεφαλής της ομάδας, Βούλα Λιόλιου Βούλγαρη.

Στην παράσταση θα δοθούν ειδικά βραβεία, σχεδιασμένα από τον Ζωγράφο Αλέξη Βερούκα, για τα 5 δημιουργικά χρόνια και όλους τους "ηθοποιούς" που συμμετείχαν στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

Μουσική Επιμέλεια-Φωτογραφία: Χρύσα Σκάγκου, Υποβολείο: Σοφία Παπαδοπούλου- Μπίκου, Ενδυματολόγος: Λίνα Ωρολογά, Τεχνική Υποστήριξη: Παύλος Κόκκος

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Μαρία Βούλγαρη, Χρυσάνθη Βέργα, Χαρά Βλαχοπούλου, Γιώργος Κοντογιαννόπουλος, Κριστιάνα Ρόκο, Γιώργος Αργυρός, Βάσω Ρούση, Μαριάννα Ξυδάκη, Μεταξία Παρίση-Λαναρά.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Καλή επιτυχία στη θεατρική ομάδα του νησιού μας. Θα είμαστε όλοι στη συνεδριακή αίθουσα για να σας απολαύσουμε και να σας χειροκροτήσουμε θερμά!!!