Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Χάρισε άφθονο γέλιο και όμορφες ερμηνείες η κωμωδία της θεατρικής ομάδας "ΟΡΑΜΑ"

  • Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 11:42
  • 1'

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της κωμωδίας καταστάσεων "1+1=4", από τη θεατρική ομάδα Ύδρας «ΟΡΑΜΑ», στις 16 & 17 Φεβρουαρίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού και τις δυο μέρες, ο κόσμος συνέρρευσε με ενθουσιασμό, σε ένα έργο με χιούμορ και απίθανες ατάκες, σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της Βούλας Λιόλιου-Βούλγαρη.

Οι απρόβλεπτες καταστάσεις, οι ανατροπές και το πολύ γέλιο πρόσφεραν στο κοινό ευχάριστες στιγμές, με τους ερασιτέχνες ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας!DSC 4103

Η Σκηνοθέτης Βούλα Λιόλιου-Βούλγαρη τόνισε στην αρχή της παράστασης κατά τον χαιρετισμό της, ότι υπήρξαν δυσκολίες οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν με κίνητρο την αγάπη του κόσμου. Η φετινή παράσταση έχει στηθεί εξ ολοκλήρου από την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας χωρίς την οικονομική στήριξη κάποιου φορέα ή χορηγού.

Στο έργο πρωταγωνίστησαν με σειρά εμφάνισης: Χαρά Βλαχοπούλου, Γιώργος Αργυρός, Λίνα Ωρολογά, Γιώργος Κοντογιαννόπουλος, Χρυσάνθη Βέργα, Βάσω Ρούση και Μαριάννα Ξυδάκη.
Υποβολείο: Σοφία Παπαδοπούλου-Μπίκου - Ενδυματολόγος: Λίνα Ωρολογά, Μουσική Επιμέλεια: Χρύσα Σκάγκου, Τεχνική Επιμέλεια: Παύλος Κόκκος
Έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.