Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την επετειακή παράσταση της θεατρικής ομάδας "ΟΡΑΜΑ"

  • Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 00:08
  • 1'

 

 

Σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με τη νεολαία κυρίαρχη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η πρεμιέρα της παράστασης της Θεατρικής ομάδας "ΟΡΑΜΑ" στη φιλόξενη αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού. Με το έργο "Η Παράσταση συνεχίζεται;" του Rick Abbot, τις ξεκαρδιστικές ατάκες, τους καταπληκτικούς ρόλους, τις απρόβλεπτες καταστάσεις και τους ταλαντούχους ερασιτέχνες ηθοποιούς, οι θεατές χάρηκαν την υπέροχη παράσταση σε σκηνοθεσία της αγαπητής Βούλας Λιόλιου-Βούλγαρη, που εδώ και 5 χρόνια, είναι η επικεφαλής της ομάδας, αλλά και εκείνη που στηρίζει δυναμικά ένα όραμα που συνεχίζεται, έχοντας στο ενεργητικό του 8 συνολικά παραστάσεις. 

DSC 0417

Οι θεατές καταχειροκρότησαν το όλο εγχείρημα σε έναν χώρο που δεν είχε να ζηλέψει απολύτως τίποτα από μια κανονική θεατρική σκηνή. Φώτα, ήχος, οργάνωση, υποβολείο, αλλά και άψογα σκηνικά, που θύμιζαν άρτια καλλιτεχνική παράσταση ενθουσίασαν το κοινό. Σκηνικά φτιαγμένα με το μεράκι και την καλλιτεχνική προσέγγιση του Ζωγράφου Αλέξη Βερούκα, που είναι πάντα αρωγός σε ό,τι δημιουργικό προάγει τον πολιτισμό του τόπου μας.

Πολλά πράβο αξίζουν πραγματικά και στον Μητροπολίτη μας κ.κ. Εφραίμ που προσφέρει τη συνεδριακή αίθουσα στους πολίτες για να χαρούν θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις  αλλά και στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, π. Ακίνδυνο Δαρδανό, ο οποίος είναι πάντα δραστήριος και προοδευτικός, όντας κοντά στους πολίτες και από την οργανωτική θέση. 

Το έργο θα συνεχιστεί και την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 8μ.μ με τη δεύτερη παράσταση για όσους δεν πρόλαβαν να τη δουν. Για τον λόγο αυτό δε θα αποκαλύψουμε πολλά, ώστε να την απολαύσει το κοινό που δεν κατάφερε να επισκεφτεί την αίθουσα της Μητρόπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της παράστασης δόθηκαν βραβεία, ειδικά σχεδιασμένα από τον Αλέξη Βερούκα, προς όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και τους συντελεστές που συμμετείχαν στη θεατρική ομάδα αυτά τα 5 χρόνια. Και ήταν πολλοί και ταλαντούχοι όλοι τους! Την απονομη έκαναν η καταξιωμένη ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη και ο Υδραίος Ηθοποιός-Χορευτής Άκης Σιδέρης.

Μουσική Επιμέλεια-Φωτογραφία: Χρύσα Σκάγκου, Υποβολείο: Σοφία Παπαδοπούλου- Μπίκου, Ενδυματολόγος: Λίνα Ωρολογά, Τεχνική Υποστήριξη: Παύλος Κόκκος

Έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Μαρία Βούλγαρη, Χρυσάνθη Βέργα, Χαρά Βλαχοπούλου, Γιώργος Κοντογιαννόπουλος, Κριστιάνα Ρόκο, Γιώργος Αργυρός, Βάσω Ρούση, Μαριάννα Ξυδάκη, Μεταξία Παρίση-Λαναρά.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μέγας Χορηγός: hydrakunstbau ΕΠΕ - Χορηγός Επικοινωνίας: Η Φωνή της Ύδρας - Με την υποστήριξη των: PEPSI & SUNSET

photos: fonitisydras

 

Περισσότερες φωτογραφίες από την παράσταση εδώ