Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Με επιτυχία η παρουσίαση της έκθεσης Minerals στο ΙΑΜΥ

  • Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 17:12
  • 1'

Μια όμορφη βραδιά ανάμεσα σε υπέροχα ψηφιδωτά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 όταν και έγινε η παρουσίαση της έκθεσης Minerals στο Ιστορικό-Αρχείο Μουσείο Ύδρας.

Οι καταξιωμένοι ψηφοθέτες Σοφία Τσιάμη, Γιάννης Μώρης και Γιώργος Μώρης ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους με τα καλλιτεχνήματά τους, ενώ η παρουσίαση πλαισιώθηκε από ομιλίες και χαιρετισμούς.

Πιο συγκεκριμένα η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου μίλησε για τους καλλιτέχνες και το έργο τους, ανέφερε ότι έχουν ξανασυνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και έδωσε στοιχεία της δημιουργικής τους ενασχόλησης ώστε το κοινό να έχει μια ευρύτερη ενημέρωση.

Η Ψηφοθέτης Σοφία Τσιάμη σε σύντομη ομιλία της, παρουσιάστηκε στο κοινό και ευχαρίστησε την Κα Αδαμοπούλου για τη βοήθεια και την πολύτιμη συνεργασία της.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης σε σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε και αυτή την έκθεση που παρουσιάζει το ΙΑΜΥ, επισημαίνοντας ότι η Ύδρα είναι το "ψηφιδωτό της καρδιάς μας".

Τον λόγο έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες καθώς και λόγω εντοπιότητας γνώριζε καλά το έργο και τις επιτυχίες τους.

Στη συνέχεια διαβάστηκε μήνυμα της Θεατρολόγου Σοφίας Χάσκα. Η Βραδιά έκλεισε με εκλεκτά εδέσματα και όμορφες συζητήσεις.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2017.

Φωτογραφίες:fonitisydras