Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Το νέο βιβλίο της Ιωάννας Μπουλντούμη

  • Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 11:01
  • 1'

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ κυκλοφόρησε η πολυγραφότατη αγαπητή φίλη και Υδραία Συγγραφέας Ιωάννα Μπουλντούμη. 

Με χιούμορ, φαντασία και ευρηματικότητα κινείται για άλλη μια φορά σαν αίλουρος πάνω στις λέξεις και στην πλοκή της ιστορίας και εντυπωσιάζει στο νέο βιβλίο που έχει τον τίτλο: ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΕΛΟΚ ΤΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ 2, από τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ».
Είναι γεγονός πως γνωρίζει καλά η Ιωάννα Μπουλντούμη να χαρίζει στιγμές χαράς και ζωντάνιας στο αναγνωστικό της κοινό, το οποίο μπορεί να είναι όχι μόνο παιδιά αλλά γιατί όχι και μεγάλοι που θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα. Για του λόγου το αληθές πάρτε μια γεύση από το βιβλίο της: «Κάτι τρέχει στο Υπουργείο Εθνικής Βιταμίνης. Κάτι βαθιά σάπιο! Με τις επιθέσεις που δέχεται από τις ξένες εχθρικές δυνάμεις του junk food και του delivery, απειλείται η εφαρμογή της πολιτικής υγιεινής διατροφής αλλά και η ίδια η καριέρα του Υπουργού Τιμολέοντα Πυρέξ. Γι' αυτό και καλείται επειγόντως ο Επιθεωρητής Σέλοκ το Σέλινο, ώστε να εισχωρήσει μεταμφιεσμένος στο αρχηγείο των εχθρών και να αποκαλύψει τα υποχθόνια σχέδιά τους. Οι ύποπτοι πολλοί, ο ένοχος ένας – ή μήπως όχι; Ο τετραπέρατος Σέλοκ το Σέλινο στη σπουδαιότερη ίσως υπόθεση της καριέρας του».
Αν δεν τα έχετε ήδη διαβάσει, ενδιαφερθείτε επίσης για τα προηγούμενα βιβλία της Ιωάννας Μπουλντούμη που κυκλοφορούν και αυτά από τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

 


 


Ο Φαντασμένος Γάλλος Παπαγάλος

 

O FANTASMENOS GALLOS PAPAGA

 


 

 

 Oι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σέλοκ του Σέλινου 

 

Στα πράσα!

 

OI PERIPETEIES TOU EPITHEW

  


  

 

O Ονειροσυλλέκτης

 

mpoulntoumi