Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχάριστο, έξυπνο, γεμάτο νοήματα το "Τεμπέλικο μυρμήγκι" της Ιωάννας Μπουλντούμη

  • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 18:55
  • 1'

Ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό βιβλίο με νοήματα και κυρίως με έναν συμπαθέστατο πρωταγωνιστή μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις "Μεταίχμιο" από την αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών και καλή φίλη την Υδραία Ιωάννα Μπουλντούμη.

Το "τεμπέλικο μυρμήγκι" από τη σειρά "μικρές καληνύχτες" δεν θα σας αφήσει να τεμπελιάσετε καθόλου, αφού το διάβασμά του είναι τόσο διασκεδαστικό που σας καλεί να το απολαύσετε άμεσα για να δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια. 978 618 03 1644 5 2

Μια σύντομη ιστορία, καλογραμμένη και ευφυής, σύγχρονη και δυναμική, δεν αποτελεί μόνο μια ενδιαφέρουσα ιστορία για παιδιά, αλλά και για μεγάλους που θα τους αφήσει ένα διάπλατο χαμόγελο στα χείλη.

Η πολύ όμορφη εικονογράφηση ανήκει στον Γιώργο Πετρίδη.

Μην ξεχάσετε ότι το "τεμπέλικο μυρμήγκι" σας κάνει Δώρο την αφήγηση της ιστορίας από την ίδια τη συγγραφέα σε QR code.

Ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά σε προσιτή τιμή και μια έξυπνη ιδέα για τις γιορτές μόλις κυκλοφόρησε. Αναζητήστε το!


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Ιωάννα Μπουλντούμηmpoulntoumi i

Η Ιωάννα Μπουλντούμη μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Σπούδασε Επικοινωνία και Διοίκηση Επιχειρήσεων κι έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες και κοινωνικούς φορείς, αλλά κι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Αυτό που της αρέσει όμως πραγματικά είναι να διαβάζει και να γράφει• επίσης, να μιλάει με τα παιδιά ή απλά να τα ακούει. Γι' αυτό κι από το 1999 γράφει στην παιδική εφημερίδα «Ερευνητές» της Καθημερινής. Και τώρα πια γράφει και βιβλία. Το Δεκέμβριο του 2009 κέρδισε το Β΄ Βραβείο Παραμυθιού από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Ο Ονειροσυλλέκτης το 2011 τιμήθηκε με το Β΄ Βραβείο Παιδικού Μυθιστορήματος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου. Είναι μέλος του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και του Society of Children's Book Writers and Illustrators (SCBWI).