Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης του Τάσου Σωτηρόπουλου

  • Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 21:54
  • 1'

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό «η αλήθεια για την Ύδρα» ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Τάσος Σωτηρόπουλος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας ότι προσωπικοί λόγοι του επιβάλλουν να θέσει τον εαυτό του εκτός του συνδυασμού. Ο κ. Σωτηρόπουλος ανέφερε επίσης ότι θα αξιοποιήσει τις προθέσεις του για το γενικό καλό της Ύδρας και των αρκετών Υδραίων πολιτών που τον τίμησαν με την ψήφο τους, στέλνοντάς τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο στον μειοψηφούντα δημοτικό συνδυασμό.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Τάσου Σωτηρόπουλου, οι θέσεις του σε επιτροπές θα καλυφθούν από δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού από τον οποίο αποχώρησε.
Η «Φωνή της Ύδρας», ρώτησε τον κ. Σωτηρόπουλο ποιοι είναι οι λόγοι που τον ώθησαν να ανεξαρτητοποιηθεί από τον Συνδυασμό «η αλήθεια για την Ύδρα», που τόσο σθεναρά είχε στηρίξει.

Ο κ. Σωτηρόπουλος δήλωσε στη ΦτΥ ότι: "Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Κοτρώνη, ανεξαρτητοποιήθηκα, γιατί μαζί μπήκαμε στον συνδυασμό και μας εξέλεξαν δημοτική αρχή, μαζί κάναμε αρκετά πράγματα. Με ρωτάτε αν είχε τεθεί θέμα αρχηγίας στον συνδυασμό μας. Θα σας πω, ότι δεν είχε τεθεί θέμα αρχηγίας ποτέ. Έτσι και αλλιώς σύμφωνα με τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων ήμουν πρώτος για να τοποθετηθώ επικεφαλής του συνδυασμού. Άσχετα τι λένε μερικοί... Πάντως το πολιτικό πιστεύω το δικό μου είναι τέτοιο, που είναι ολότελα διαφορετικό από τα ισχύοντα. Για τον λόγο αυτό θα στηρίξω ό,τι είναι καλό για την Ύδρα. Ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα, τα οποία δεν έγιναν επί δημαρχίας Άγγελου Κοτρώνη, γιατί δεν προλάβαμε να τα υλοποιήσουμε λόγω μικρής θητείας, καθώς και για πολλούς άλλους λόγους και τώρα από τη θέση αυτή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου πιστεύω ότι θα βοηθήσω να τα κάνουμε. Όπως για παράδειγμα το νερό του Παλαμιδά, η αύξηση της αφαλάτωσης που ήδη καταφέραμε να φτάσουμε τα 1800 κυβικά μέτρα και πολλά άλλα".