Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Ψηφίστηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας

  • Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 13:37
  • 1'

Διεξήχθη σήμερα 1η Σεπτεμβρίου η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής.

Στη συνεδρίαση Προεδρεύων ήταν ο Μανώλης Καραμήτσος -όπως ορίζει ο νόμος- καθώς συγκέντρωσε στις δημοτικές εκλογές τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών της πλειοψηφίας.

Βάσει των προτάσεων των συνδυασμών οι ψήφοι που έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι εξής:

Μαυρομάτη Αναστασία από τον συνδυασμό "Για την Ύδρα" εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με 10 ψήφους, 2 λευκά και 1 αποχή συμμετοχής στην ψηφοφορία.

Τσαγκάρης Αριστείδης από τον συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα" εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με 12 ψήφους και 1 λευκό.

Μαρκαντώνης Παναγιώτης από τον συνδυασμό "Η Ύδρα μας ενώνει" εκλέχθηκε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, με 12 ψήφους και 1 λευκό.

Για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκτός από τις πάγιες θέσεις του Δημάρχου και των δύο αντιδημάρχων που σύντομα θα ανακοινωθούν, εκλέχθηκαν οι:

Μαίρη Κάτσικα με 7 ψήφους

Αναστασία Μαυρομάτη με 5 ψήφους

Κώστας Αναστόπουλος με 3 ψήφους

Παναγιώτης Μαρκαντώνης με 2 ψήφους
Αναπληρωματικά μέλη οι: Κατερίνα Μαραγκού-Βούλγαρη, Αναστάσιος Σωτηρόπουλος και Παναγιούλα Δασκαλάκη. 
Μετά τη συνεδρίαση ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, Παναγιώτης Μαρκαντώνης δήλωσε στη ΦτΥ: "Εύχομαι Καλή θητεία σε όλες και όλους. Θα είμαι παρών σε όλα τα συμβούλια. Θα ψηφίζω υπέρ, για το καλό πάντα του Δήμου της Ύδρας και των συμπολιτών μας, αλλά θα είμαι απέναντι σε ό,τι με βρίσκει αντίθετο, φέρνοντας φυσικά στο συμβούλιο τις δικές μου προτάσεις."
Καλή και Δημιουργική θητεία ευχόμαστε στο νέο Προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής!